Pembe Dünyam'ın 5. Yaş Etkinliği _1

Merhaba Galaxy Ailesi,
Geçtiğimiz hafta instagramdan gelenlerin her detayına şahit oldukları şahane bir etkinlikteydik. Canım arkadaşım Pembe Dünyam'ın 5. yaşa girmesini harika süprizlerle ve bol sohbet muhabbet ile geçirdik. İsterseniz gelin detaylara birlikte bakalım ve yazının devamında buluşalım :)

Öncelikle buradan Canım Pembe Dünyam Ümran'a çok teşekkür ederim yeni başlayan bu güzel yolculukta ilk kez etkinliğinde yer almanın mutluluğunu yaşıyorum. Sayfamı ilk açtığımdan bugüne kadar her anlamda yanımda olan her desteğini benden esirgemeyen biriciğimin iki canlı haliyle bizim için hazırladığı el emeği organizasyonuna bayıldım..
Birbirinden güzel bloggerlar ile bir araya gelerek tanışma fırsatı bulduk ve şahane vakit geçirdik.. 

Etkinliği daha önce gitmediğim ama gittiğimde ise etkinlikte çok memnun kaldığım Deli Fırın mekanında yaptık. Ümran'nın birbirinden güzel el emeği detaylarına ise tek kelimeyle bayıldım. Her detayına kendi koşturmuştu ve bizler için  Pipetlerden,Peçetelere hatta gazoz jelatinlerine kadar kendisi hazırlamıştı üzerine tabiki elleriyle hazırladığı ve süslediği Muffinlerden bahsetmezsem olmaz ! ŞAHANELERDİ..


Ve yine bizler tercihimizi kahvaltıdan yana seçerek şahane sohbet eşliğinde kahvaltımızı yaptık :) Ürünlerin sıcak ve özenli gelmesi de benim en çok dikkat ettiğim konuydu ve gerçekten mutlu ayrıldım:)



Masamızı süsleyen bir diğer güzellik ise Sukulent bahçesinin Güzel çiçeğiydi..


Canım Dostum'un şirin Muffin'ini ve çiçeğimizin güzel msjını detaylarını da sizin için ekliyorum . 


Davetiyemizin güzel tasarımından ilham alarak tabiki o günde pudra ve spor bir kombin tercih ettim . Size detaylarını daha önce hikayelerden göstermiştim :) Balonlarımızla olan 3 kişilik şirin fotilerimizi de detaylara eklemek istedim . (Diğer prensimiz detaylarda gizlendi) . O kadar güzel fotiler çıktı ki ortaya tüm arkadaşlarımla daha sonra onları da sizinle paylaşacağım mutlaka :) Etkinliiğimizde bizi yalnız bırakmayan sponsorlarımıza da buradan çok teşekkür ederiz en kısa zamanda onlarında yazısı gelecek tabiki :)




Ve biz sonunda Başak'cımla da tanıştık :) Onun sayesinde bir de selfie çekebildik yoksa tamamen aklımdan cıkmıstı . Öyle hareketli ve güzel zaman geçirdik ki gerçekten çoğu detaylarını ve diğer arkadaşlarımla ikili fotilerimizi bir miktar unutmuş olabilirim ama olsun yine şahane kareler yakaladık harika anılar biriktirdik:)

Bizim etkinliğimiz bu şekildeydi buradan Ümran'cıgımın ve Tüm ve Annelerin Anneler Günü'nü şimdiden kutluyorum . Şahane bir gün geçirmenizi dilerim. Sevgiyle Kalın :) 




BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Canımmmmm güzel kalpli arkadaşımm kalemine sağlık çok güzel olmuş :) İyiki tanıştık seninle iyiki geldin ve daha nice güzel anılarımız olur umarım birlikteeee :)!!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok keyif aldım bir kez daha teşekkür ederim çoook güzel anılar biriktirelim birlikte ve herşey gönlünce olsun inşallah ♥️♥️

      Sil
  2. Merve'cim, güzel enerjini yakından görebilmek harikaydı! İyi ki bu etkinlikler var da bir araya gelebiliyoruz. Ümran'a çok teşekkür ediyorum ben de! Yeniden görüşmek dileğiyle, çok öpüyorum seni!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım en yakın zamanda tekrar bir arya gelebiliriz:) Gerçekten seninle tanıştığımız için çok mutluyum teşekkür ederim bende çok çok öpüldün :)))

      Sil