The Pink Ellys Nude Eyeshadow Palette İncelemesi


Merhaba Galaxy Ailem,
Bugün sizlerle günlük olarak uzun bir süredir kullandığım The Pink Ellys Yeni Nude Eyeshadow far paletinden bahsedelim. Yazının devamında Swatchları ve incelemesini bulabilirsiniz :) 
The Pink Ellys markasının daha önce de 18 'li far paletini sizinle ilk zamanlar incelemiştik. Hala okumadıysanız buradan okuyabilirsiniz. Bu yeni ürünse harika ambalajıyla am bir yazlık seyahat paleti olmuş. Tasarım olarak değişerek daha güzel bir hal almışlar ve performanslarıda ambalajı kadar güzel olmuş bence :) Bu far paletlerinin farklı renklerini cosmohome.com.tr 'de bulabilirsiniz.


Performanslarına gelirsek küçük ama yüksek performanslı hatta uygun fiyatlı br palet olmuş diyebilirim. Kalıcılık konusunda far bazı kullanırsanız sizi tüm gün götürebilir. Ben far bazı insanı olmadığım için tek basına kullandım ve beni gayet tatmin etti diyebilirim. Sizlere aşağıya Swatchlarını ekliyorum. Umarım faydası olur düşüncelerinizde.. Ve gerçekten yaz için inanılmaz beğendiğim bir palet oldu sürekli kullanıyorum :) 

Yazımı beğendiyseniz ve beni instagramdan takip etmeyi unutmayın. Sevgiyle kalın :) 

BENZER YAZILAR

6 Yorum

  1. güzel ama o kadar çok paletim var ki almasam çok iyi olacak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kendimi artık tutmaya çalışıyorumm🙈🙈☺️

      Sil
  2. Renkleri tam yazlıkmış, cıvıl cıvıl ♥♥

    YanıtlaSil
  3. Renkleri gerçekten harikaymış, tam bahar-yaz paleti! Güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ! Kesinlikle katılıyorum teşekkürler canım benim ☺️♥️

      Sil