Avon Anew C Vitaminli Serum


Merhaba Galaxy Ailem,
Bir süredir denediğim Avon Anew serisinden C vitaminli serum deneyimlerimi merak ediyorsanız yazının devamında buluşabiliriz..:)




Tam bir C vitamini dopingi olan bu serumu cildinizi nemlendirdikten sonra kullanabilirsiniz. Her ya için uygun olması ile birlikte cildime fondöten bile kullanmadığım zamanlarda tek basına uyguladığım oluyor. Çünkü içerisinde incecik bir ışıltısı var ve bu cildi canlı,sağlıklı göstermek konusunda oldukça başarılı.. Vaadleri arasında 

''1 hafta sonra cildin daha sağlıklı görünmesini sağlar.
2 hafta sonra cilde pürüzsüz görünüm verir ve cilt tonunu eşitler.'' yer alan iki maddeyi bence sağlıyo. Düzenli bir kullanım sağlamamış olmakla birlikte cildimi kullanmadığım zamanlarda farklı hissetmeye başladığımı söyleyebilirim olumlu anlamda :) Sevdiğim ve kullanmaya devam edeceğim ürünlerden oldu kendisi denemek isterseniz indirim zamanlarında uygun sayılabilecek fiyatlara alabilirsiniz.

Umarım yazımı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek dileğiyle,sevgiyle kalın :)

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Yapı olarak oldukça beğendiğim bir serumdu, ama içeriğindeki alkol nedeniyle çok rahat edemedim. Fakat C vitamini oranı da yüksekti. Yenilerlerse umarım alkolü çıkarırlar. Çok sevgiler canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başakcımm cok teşekkür ederim senin içerik konusundaki dikkatine hayranım gercekten bizleri bilgilendirdigin icin teşekkürler :)

      Sil