H&M İndiriminden Neler Aldım ?


Merhaba Herkese,
Geleneksel H&M yaz indirimine bu kez ikinci gün denk geldim ve bir çok merak ettiğim ürünü sepete ekledim. İsterseniz bunlardan renkli kozmetik bölümünü kısaca inceleyelim :) 
Öncelikle fazlasıyla indirimli ve şahane bir alışveriş olduğunu söyleyebilirim. İlk günlerde gitmenin büyük avantajı ürünler henüz dokunulmamış ve yeni stantlara eklenirken denk geliyorsunuz. Tamamen tesadüfen gittiğim mağazasındaki indirimleri görünce instagram sayfamdan hemen sizinle paylaşmıştım. Ürünleri detaylı elbette inceleyeceğiz ama isterseniz bu yazıda neler aldığıma bakalım:)


İlk olarak bu hem yüz hem göz paletinin normal fiyatı 59.90 iken 14.90'a aldım. pigmentasyonunu orada denediğim halinde cok beğendim. Bu paletin yeni seri versiyonunda ise daha turuncular gelmiş sevenleri ona da bakabilirler.



H&M yüz paletleri konusunda kendisini fazlaca geliştirmiş olacak ki aldığım hiç bir üründen mutsuz olmadım. Bu da biraz daha ışıltılı bir yüz paleti gecen sezon da mat halini severek kullanmıştım öneririm 9.90 fiyatıydı bence bakabilirsiniz.

Yine yüz paletlerinden 4'lü krem highlighter kiti de alışverişim parçası oldu. Yine fiyatı 9.90'dı ve bunun hakkında cok güzel şeyler duydum :) 



Ve son olarak da bu ışıltılı bronzeri ekledim sepete bunu henüz denemedim ve hiç bir fikrim yok ama görüntüsü çok güzeldi. 9.90 olarak bulduğunuz yerde bakabilirsiniz :)

Siz neler aldınız benimle yorumlarda paylaşın :) Sevgiyle kalın :)


BENZER YAZILAR

11 Yorum

  1. İndirim ne zamna kadar ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stoklar çoğu mağazada bitti ve stoklar bitene kadar devam edecek :)

      Sil
  2. indirimli alman çok iyi olmuş hepsini güle güle kullan kuzucumm :)

    YanıtlaSil
  3. Hepsini güle güle kullan, bronzer ne tatlıymış!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İtiraf ediyorum görüntüsü için aldım yapısını hic arastırmadan umarım görüntüsü kadar performansıda güzeldir :)

      Sil
  4. Ben özellikle mağazanın yanından bile geçmedim ki kendimi kaybetmeyeyim :))) Güle güle kulla hepsini, ışıltılı bronzera bayıldım en çok!!!! Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy en iyisini yapmışsın gerçekten :) Çok teşekkür ederimm :) 🥰😘😘😘

      Sil
  5. ben de aldım bir şeyler ama çoğunu çekilişe koyacağım.. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim kazanan da şimdiden güzel günlerde kullansın :)

      Sil