Nyx Duo Chromatic Aydınlatıcı İncelemesi



Herkese Merhaba Galaxy Ailesi,
Farklılıkları sevenlere özel bir yazı ile geldim. Nyx Duo Chromatic Illuminating Powder ; Yani İçerisinde farklı yansımaları olan ışığa göre de farklı renklere sahip bir aydınlatıcıdan bahsedeceğim. Merak ediyorsanız yazının devamında görüşelim :)
Öncelikle daha önce dikkat etmediğim bu ürün markanın bir hediyesiydi. Denediğimde tam benlik dedim ve sadece aydınlatıcı olarak değil , göz farı olarak da kullandım hatta makyajınızı bütünleştirmek için şahane bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Bendeki rengi Lila Duo Kromatik İnci , içerisinde pembe,mor ışıltılar bulunduran harika bir renk :) Yüzünüzün yüksek alanları yani elmacık kemikleriniz olabilir belki burun üzeriniz yani aydınlatmak istediğiniz yerlerde kullanabilirsiniz. Ama benim diğer tercihim pembe makyajlarımda kesinlikle göz farı olarak kullanmak. Kesinlikle harika duruyor.



Aşağıda sizin için o tatlı yansımasını ekliyorum. Pembe ve mor yansımalardan farklı makyajlardan sizde benim gibi hoşlanıyorsanız şans verebilirsiniz .


Sizin aranızda kullananlar var mı ? Benimle yorumlarınızı aşağıda lütfen paylaşın sevgiyle kalın :) 

BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Bu tarz aydınlatıcıları pembe tonlu makyajlarda kullanmayı seviyorum, bayağı güzele benziyor yansıması :) Güle güle kullan, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Pembe-mor yansımalı aydınlatıcılar benim tenimde çok iyi durmuyor ama dediğin gibi, göz makyajlarında acayip güzel duracaktır! Güle güle kullan Merve'cim, çok öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy Canım Başak ! Eminim harika makyajlar çıkarırsın göz farı olarak çok teşekkür ederim ☺️♥️

      Sil