Moda Brush Makyaj Fırçası Paketi


Merhaba herkese, yaklaşık 3 ay kadar önce şahane bir paket gelmişti. Gördüğümde inanamadım çünkü 3 koli iç içe ve kocaman bir paketlemesi vardı. Açıkçası böylesine güzel bir hediye beklemiyordum . İsterseniz sizde benim gibi fırça delisiyseniz yazıda detaylarını inceleyelim:)
Öncelikle Moda Brush instagram hesabında şahane makyajları ve fırçaların detaylarını ve farklı özelliklere sahip onlarca modelini görebilirsiniz.Marka ile tanışmam tesadüfen olmakla birlikte şanslı bir birliktelik oldu . Yurtdışından yaklaşık 4 hafta da ürünlerin gelmesi sürdü ve bazı belgeleri toplamam da bir kaç günümü aldı :) Neyse ki vergisiz bir şekilde elime ulaştılar. Ama şöyle de bir durum var ki artık ülkemize her giren üründen damga,pul vs vergileri alınacağı için şuan bu paketin gelmesi gerçekten çok yüklü miktar ücretlere neden olabilirdi. Şanslı günümdeydim diyerek fırçalara geçmek istiyorum.

Paket içerisinden böyle şirin kalpli bir fırça temizleme aparatı çıkıyor ki bu en büyük kurtarıcım oldu. Her fırçamı bu aparatla çok rahat bir şekilde yıkayabiliyorum. 


İçerisinde mavi Unicorn saplara sahip 5'li Moda Mythıcal fırça seti bulunuyor. Bu fırça setinin bir de çantası var yine aynı kutu içerisinde :)

Seyahatler için Moda Pro Beautiful Eye Flip Kit ise yine 7'li fırça setinden oluşuyor . Yine aynı şekilde içerisinde bir çantası mevcut ona da ayrı fırçalarını ekleyebilirsiniz :) 

Bu Moda Prismatic kaşık fırça setine ise bayıldım. Hem vücut makyajlarınızda kullanabilirsiniz hemde geniş açılı olmasından dolayı yüz makyajlarınızda rahatça kullanabilirsiniz.


Son olarak da yine çantalı ve 4'lü fırça seti de çok şık renklere sahip genel olarak fırçaların tüm hepsi inanılmaz kaliteli yapıdalar . Kıl dökme ve kokma sorunu kesinlikle olmadı. Hepsinin ayrı ayrı kullanım alanlarıyla ilgili bir yazı da isterseniz hazırlayabilirim . Moda brush sayfasına bir kez daha teşekkür ediyorum. Sizlerde sipariş vermek isterseniz ; Galaxy kodu ile %10 indirimli olarak alabilirsiniz. Ama almadan önce vergi konusunda araştırmanızı öneririm. 

Yazımı umarım beğenmişsinizdir. Merak ettiğinizi yorum olarak sorabilirsiniz :) İnstagram hesabımdan beni takip etmeyi unutmayın :) 

BENZER YAZILAR

7 Yorum

  1. Bu fırçaları ilk gördüğümde de çok beğenmiştim güle güle kullan canimm 🤗🤗💟💟💟

    YanıtlaSil
  2. Aslında hepsini ayrı ayrı merak ettim. Çantalarıyla birlikte görsellerini görmek çok iyi olabilirdi :) Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Canım haklısın bu yüzden onları ayrı ayrı makyaj fırçalarının kullanım alanlarına göre set set hazırlıyorum 🙈♥️♥️

      Sil
  3. o mavi fırça setine bayıldım güle güle kullan .-))

    YanıtlaSil