Pembe Dünyam'ın 5. Yaş Etkinliği_2 (Sponsorlar)


Selam herkese :) 
Size daha önce Pembedünyam etkinliğinden bahsetmiştim. Hala okumadıysanız o yazımı da buradan okuyabilirsiniz. Birbirinden şahane etkinlik sponsorlarımızdan ve yeni denediğim ürünlerden yazmaya geldim sizlere :) Hazırsanız yazımın devamında bekliyorum sizi :)

İlk olarak masamızı süsleyen Sukulent Bahçesi'nin harika çiçeğinden bahsetmek istiyorum. Eve gelir gelmez bir saksı içerisine diktim ve şuan dört gözle açmasını bekliyorum . :)

Etkinliğimizin en merak ettiğim ürün paketini oluşturan sponsorlarımızdan bir diğeri ise Real Technicques markasıydı. Kesinlikle harika ürünler gönderilmişti ve en mutlu olduğum ürün ie Galaxy serisi fırçalar :) Takma kirpikler , kirpik kıvırıcı ve cımbızı ile göz makyajı fırça seti şahane bir süprizdi bizim için. Tabiki takma tırnaklarımızı da unutmamak lazım hepsi çok şıklar . Aşağıda detaylarını ekliyorum sizlere. Kirpikler özellikle hem uygun fiyatlı hemde özel günlerinizde mutlaka denemenizi önereceklerim arasında çok doğal halinden en gösterişli olana kadar birçok seçenekleri mevcut :) 



Sleepy markasına ait yeni paraben , renklendirici boya içermeyen ve en özel günlerin kurtarıcısı pedler de etkinliğimizde bize hediye edilen ürünlerdendi. Uzun uzun instagram hesabımdan da sizlere bahsetmiştim bu ürünlerden , eger sizde özel anlarınız da da doğallık arayanlardansanız kesinlikle önerim Sleepy olacaktır sizlere . Çünkü hem kullanımı oldukça rahat hem çok sağlıklı ..


Ve alışverişlerde bez torba kullanımının yaygınlaşması ile kişiselleştireileceginiz harika çantalar da Basmatik'ten geldi. Her dışarı çıktığımda yanımda olan bu bez torbalara kesinlikle bakmanızı öneririm. İnanılmaz rahat ve ismimize özel olmasından dolayı çok sevdim :)


Daha önce spreylerini denediğim ve çok sevdiğim Matte look markasının yeni ürünleri de bizimleydi. Hatta instagram hesabımdan saçlarımı bu ürünleri kullanarak örüp açtığımda çokça msj almıştım. Kesinlikle cok başarılı bulduğum ürünler özellikle yazın jöle ,saç spreyi ,saç köpüğü en çok bitirdiğim saç bakım ürünleridir.)

Medya evi iletişim sayesinde tanıştığımız Fairy   ürünleri de şuan evimizin gözbebeği :) Zor çıkan yağları bile harika bir şekilde temizliyor :)





Egos Ürünlerinden en merak ettiğim ise Kuru Şampuan oldu yeni çıkan bu kuru şampuanı hala deniyorum ve kuru beyaz izler bırakmamasını kolay dağılmasını ve yağlı hissi almasını çok beğendim . Saç spreyi ise orta tutuculukta olmakla birlikte bence yeterli seviyede tutuyor. Milk ise yememek için kendimi zor tutuyorum çünkü kokusu ŞAHANE !



Perlax Temizlik ürünleinden Yağ Çözücü ürünü ise fayansınız dahil mutfak banyoda her yerde rahatlıkla kullanabilirmişiz. Denedik ve onayladık bence şahane ve doğal bir ürün :)




Saç bakım diyoruz da Elidor'suz olur mu ? Herkesin kokusundan başlayan ve saçlardaki verdiği hisse kadar her anını sevebileceği düşünüyorum. İki üründe zaten kullandığım ürünlerdi saçları yumuşacık ve miss gibi yapan iki şampuan da bizimleydi :) 



Bir diğer sponsorumuz olan Lav ise bize Ümran'ın harika seçimi olan şahane bir kahve -çay fincan seti göndermişti. özel bir gün için hala kıyamadıklarım arasında ve çeyize eklendi bile çoktan :)


Etkinliğimizn eğlenceli kısmı ise yine bir çekilişti. Trabzon Doğal Pazar Ürünlerinden oluşan çekilişte bana bu harika doğal bal çıktı ve inanılmaz güzel denemenizi tavsiye ederim . Doğal ürünlere sizinde merakınız var ise mutlaka sayfalarına bakın çünkü ürün seçenekleri çok fazla :)


Yiyeceklerden bahsederken harika barlardan da bahsetmek isterim. Züber Lezzetler bizlere Yüksek lif içeren tok tutan şahane lezzetli barlardan göndermişlerdi. Kesinlikle favorim oldu. Alıp alıp tüketiyorum hem şeker içermiyor hem de tatlı ihtiyacımı gideriyor. Enfes lezzetlere sahipler gerçekten bayıldım :) 


Bir diğer sponsorumuz ise Inglot Markası oldu. Bir paket dolusu birbirinden güzel gönderilen ürünleri denemeye başladım yakında her birinin incelemesinden oluşan bir yazı ekleyeceğim mutlaka bakın derim çünkü ilk izlenimlerimden swathlarına hepsini o yazıda bulabilirsiniz :)


Bargello markasına da teşekkür ediyorum. Çok güzel bir parfüm ve deodorant gönderilmişti. Yanındaki testera ise bayıldım hemen gidip onu aldım zaten kokuları ve kalıcıkları çok hoş öneririm :)


Rocs ailesininde merak ettiğim Beyazlatıcı özellikteki Diş macunu ve fırçası yine etkinliğimizin parçasıydı . Bu ürünleri hala deniyorum o yüzden instagramdan yorumlarımı takip edebilirsiniz :)



Son olarak Yves Rocher markasının yaşlanma karşıtı yüz krem ve şampuanı hala denediklerim arasında özellikle krem ile çok iyi anlaştığımızı söyleyebilirim:) 



Etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan her markaya ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten hepsi kullanabileceğimiz ve denemek istediğim ürünlerdi. Bu anlamda Ümran'cığıma bir kez daha teşekkür ederim ki şahane bir etkinlik geçirmemizi sağladı.

Umarım yazımı beğenmişsinizdir. Merak ettklerinizi yorum bırakabilirsiniz sevgiyle kalın :) 

BENZER YAZILAR

6 Yorum

  1. Canım benim güle güle kullan iyiki geldinnn!!!!!♡♡♡♡:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyiki canım benimm gerçekten çok keyifliydi benim için her detayı çok güzeldi ☺️♥️♥️♥️

      Sil
  2. Gerçekten hepsi çok kullanışlı ve başarılı ürünlerdi; ben de severek kullanıyorum. Çok öperim şekercim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumu yeni farkettimm ! Teşekkür ederimm canımıniçi !

      Sil
  3. kozmetik ürünler  çok iyi bir blog yazısı elidor hep kullanılan şampuan

    YanıtlaSil