Watsons İndirim Alışverişi


Herkese Merhaba , 19 Mayıs indiriminde aldığım bazı aklımdaki ürünleri size göstermeyi unutmuşum :) O yüzden biraz geç bile olsa yazısı geldi umarım severek okursunuz :) Yazının devamında bekleniyorsunuz :) 
Öncelikle çok avantajlı oldu benim için çünkü ürünler uzun zamandır aklımda olanlardı ve Watsons kartımd biriken 30TL sürpriz puan ile birlikte %40 ayrıca indirimli olarak alındılar. Hiç vakit kaybetmeden fiyatları ile başlayalım isterseniz :)

Öncelikle 90'lar çocuğu olmama rağmen bu paletin renklerini 90'lardan daha çok sevdim. Revolution 80'ler palet sizinle bence harika renkler var sizin için aşağıya paletin kusursuz görüntüsünü bırakıyorum. Karıma olan ekstra indirim ile birlikte 45 civarına almış oldum :) 

Bir diğer palet ise Revolution Creative eyeshadow palette … Bu tavus kuşu desenli paletin önce dışına tahmin edersiniz ki sonra içine aşık oldum en kısa zamanda ilk inceleme bunun olacak gibi henüz kıyamadım :) 

Renkler ise cıvıl cıvıl gerçekten muazzam.. Bu palet de aynı fiyata gelmiş oldu çok avantajlıydı kaçırmak istemedim :) 


Diğer aydınlatıcı paletiise Bobbi Brown aydınlatıcı paletine muadil gösterilen bir paletti o da 30TL civarına indirimde gelmiş oldu ama özellikle alttaki fırçayı da bu alışverişe dahil ettim ki neden bu kadar geç kaldığımı sorguladığım. Nascita stiletto serisinin aydınlatıcı fırçası gerçekten harika bir uygulama sağlıyor . 25 Civarına indirimde alabilirsiniz :) 


Umarım yazımı beğenmişsinizdir. Sevgiyle kalın :) 

BENZER YAZILAR

6 Yorum

  1. İndirimde ben de uzun zamandır aklımda olan Nascita Stiletto Highlighter fırçasını aldım, gerçekten çok çok başarılı ❤ Hepsini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begenmene cok sevindim tatlım sende güzel günlerde kullan :) Gercekten harika bir fırça gec tanıstık :)

      Sil
  2. Ay 80'sin renkleri benlik değil ama Creative'e öldüm bittim! Şu markayı Watson'sdan başka bir drugstore getirse bütün maaşımı yatırcam ama kader... güle güle kullan aldıklarını, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim cidden bende cok begendim henüz bakısıyoruz ama bu hafta deneyeceklerim arasındalar ikiside :)

      Sil
  3. artık palet almamalıyım dediğim her anda kendimi yeni bir palet alırken buluyorum :-)) neyse ki bunları almadım ama çok güzeller güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten bende öyleyim istemsizce kendimi kasada buluyorum bayılıyorum her yeni ürüne 🙈🙈 Teşekkür ederimm☺️☺️

      Sil