Bonica Makyaj Fırçaları İncelemesi



Merhaba herkese , bugün sizlerle makyaj fırçalarından ve bir süredir kullandığım Bonica markasından bahsetmek için geldim. Merak ettiklerinizle yazının devamında buluşalım :)


Öncelikle Bonica markasından ilk indirimde aldığım ürün tabiki kontur fırçası oldu. Uzun zamandır aklımdaydı ve yaklaşık 2 aydır sürekli kullanıyorum. Bence kesinlikle el altında olması gereken nadir fırçalardan kendisi. Yapısı ve ürün uygulaması çok güzel zaten incecik olduğu için , kontur hatlarınıza tam oturacaktır. 

Diğer fırçalarına gelirsek de markanın şirin hediyeleriydi ürünler ve takım oluşturdular :) Özellikle Karıstırma fırçasına bayıldım. Hem incecik hemde katlanma bölgenize çok güzel bir uygulama sağlıyor. Yine aynı şekilde detay fırçası da istediğiniz alanları derinleştirmenizi veya far oturtma olarak kullanmanızda yardımcınız olabilir.

Pudra-Allık ve hatta Bronzer fırçası ise kesinlikle ürün dağıtma konusunda çok başarılı bazen ışıltılı pudralarımı da tüm yüzüme bununla uyguluyorum. 

Aşağıya hepsinin isimleriyle olan görüntüsünü ekliyorum . Umarım faydası olur size de seçerken , marka zaman zaman Gratis mağazalarında güzel indirimlere giriyor. Takip etmenizde fayda var :)


Yazımı umarım beğenmişsinizdir. Deneyenler var ise yorumlarınızı bekliyor olacağım. Sevgiyle kalın :) 

BENZER YAZILAR

0 Yorum