Idcolor Metal Matte Palet İncelemesi


Herkese Selam ,
Her zaman sizlere en sevdiğim ürünlerden bahsetmeyeyim araya bir de sevmediğim ve beni üzen bir ürün ekleyeyim istedim. Eveshop'larda satılan bir marka olan Idc Color markasına ait düşüncelerimi merak ediyorsanız yazının devamında buluşalım:)
Marka ile tanışmam bir Pr gönderisi olarak oldu. Açıkçası ilk gördüğümde çok heyecanlandım çünkü hem metalik renkler hemde aynı renk tonlarına ait mat renklerden oluşan ve bana göre renk hikayesini de güzel oluşturdukları bir paletti.



Fakat görüntü her zaman tatmin etmiyor ki bu palet hiç bir beklentimi karşılayamadı maalesef..Renklerin görüntüsü her zevke hitap edebilecek ve hatta bazıları da iddaalı sayılabilecek görüntüye sahipler..


Beni heyecanlandıran renkler morlar mavilere hatta bakırlarken; bu palette hiç bir renk göründüğü gibi çıkmadı . Yani size Swatchlarını ekliyorum ama bunlar koluma geçirebildiklerim. Göz makyajı yapabilmeniz ve gördüğünüz renkleri gözlerinize geçirebilmeniz neredeyse imkansız.. Gerçekten üzgünüm ama hiç sevmedim.Özellikle yazısını yazmak istedim sizlere çünkü pratikte güzel düşünülmüş bir palet olarak karşımıza çıkıyor gel gelelim maalesef sonuç hüsran.. 

Markaya ait diğer ürünler bu şekilde mi bilmiyorum açıkçası dener miyim onu da bilmiyorum :)


Sizlerden bu markayı deneyenler var mı ? Yorumda bana yazarsanız mutlu olurum :) Umarım yazımı beğenmişsinizdir ve sizlere de faydası olur :) Sevgiyle Kalın..

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Bu marka uygun fiyatı ve pek çok high end markaya benzeyen ürünleriyle benim de ilgimi çekiyordu; fakat performans epey başarısızmış :( PR gönderisi olmasına karşın dürüstçe paylaştığın için ayrıca teşekkürler! Çok öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy cansın sen ! Pr gönderisi olması ürünü muhtesem kılmıyor ki kuzum güzel düşünülmüş ama yanlıslıkla alınmaması gereken bir ürün bence sınıfta kaldı :) Çok teşekkür ederim ..

      Sil