Loreal Paris More Than Concealer İncelemesi


Merhaba herkese, bugün sizlere Loreal Paris More Than Concealer ile geldim . Peki bu yeni concealer vaadleri neler , beklentimi nasıl karşıladı mı ? Kalıcılık konusunda sınıfı geçti mi ? Yazımın devamında hepsinden bahsediyor olacağım:)


Öncelikle yüksek fiyatlı ürünlere muadil olarak çıkarılan bu kapatıcının indirimdeki fiyatı şuan için 40 civarında oluyor. Ve boyut ve gram olarak da bence hakkını fazlasıyla veren bir ürün 2 aydır her gün kullanmasam bile , yine de çok sık kullandığımı söyleyebilirim. Ve azalma bile gözlemlemedim :) 
Kapatıcılık ve kullanım konusunda dikkat edilmesi gereken özelliği inanılmaz örtücü oluşu :) Yani çok sorunl göz altlarınız yok ama yinede pürüzsüz görüntüyü seviyorsanız göz altlarınızı yaşlı göstermeden ve kurutmadan küçük bir pıt dokundurup yaymanız bile çok başarılı sonuç veriyor. O anlamda ürünle inanılmaz iyi anlaştık ne grileşme ne bir çizgi çizgi olma sorunu yaşamadım :)
Beni memnun eden bir ürün olmakla birlikte sizlere de tavsiye ederim .

Kapatıcılığını görmeniz için sizlere Swatch ekliyorum. Aplikatörünün de büyük ve tombik olmasını söylemeden yazıyı bitirmek istemiyorum. (Çekmeyi unuttum çünkü:) Her neyse bilinen kapatıcıların aksine büyük bir uygulama süngeri var mağazada hala denemediyseniz mutlaka inceleyin derim.

Sizlerin yorumlarını merak ediyorum aşağıya bırakırsanız mutlu olurum. Sevgiyle kalın:)

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Sendeki hangi rengi acaba? Kapatıcılığı çok güzelmiş ama benim göz altlarımda çizgileneceği kesin olduğundan almaya yeltenmedim hiç :) Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim , 321 bendeki ama ciZgilere sabitlendigi icin o kadar dolma gözlemlemedim incecik bir nokta cok kapatıcı ve fazlasıyla yetiyor yeniden alınacaklar listemde ama baya bol bir ürün :)

      Sil