Revolution Bank Of Rosegold Aydınlatıcı İncelemesi


Merhaba herkese, bugün sizlere Revolution Bank Of Rosegold Aydınlatıcısı ile geldim . İndirimde yakaladığım bu ürünü yabancı youtuberlar sayesinde çok merak ediyordum. Uygun fiyatlı bu highlighter hakkındaki yorum ve Swatchlarımı umarım sizlerde merak etmişsinizdir:) Hazırsanız yazının devamında buluşalım :) 


Tasarım olarak külçe altını andıran bu aydınlatıcının sanırım bir de gold bar'ı vardı. Tabiki ben tercihimi yine rosegold'dan yana kullandım. Gercekten fiyatına göre de oldukça büyük bir ürün ve indirimde 13.75'e almıştım. Normal fiyatı 25 civarı olabilir. Ambalaj olarak klasik Revolution markasının ambalajlarını hatırlattı baya bol bir ürün olmasını da sevdim. 

Kalıcılık anlamında bence çok başarılı olmuş. Tozutmaması ve koyduğunuz yerde kalması, yamalanmaması da sevdiğim diğer özelliklerinden , ben aydınlatıcı allık karışımı ürünlere bayılıyorum cilde güzel bir ışıltı verdiğini düşünüyorum ki nitekim kullandığımda yüzün ne kadar canlı bugün yorumları da bunu destekler nitelikte oldular:)


Sizlere swatchını da ekliyorum cildinizde çok güzel bir yansıma isterseniz bu ürüne bence bakabilirsiniz. 

Umarım merakınızı gidermiştir bu yazı , kullananlar var ise yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiyle kalın :) 

BENZER YAZILAR

1 Yorum

  1. Offf rengi tam sevdiğim gibiymiş, bayıldım! Revolution Watson's dışında bir yerde satıldığı gün standı alacağım sanırım :)))) Güle güle kullan!!!

    YanıtlaSil