Revolution Chocolate Heart Seti Paket İncelemesi


Merhaba herkese. Size büyük bir kutu mutlulukla geldim. Revolution Chocalte Heart kutu seti incelemesi için yazının devamında buluşalım :)


Tasarım olarak çok ince düşünülmüş ve sevdiklerinize eğer bir de makyaja ilgisi varsa aldığınızda mutlu olacağı bir hediye olarak tasarlanmış olduğunu söylemeden başlamak olmaz :) Beni de ilk olarak çeken tabiki bu güzel sunumu oldu . Ve Watsons indirimlerinde yakın zaman önce şans vermek istedim. Normal satış fiyatı 230 TL iken indirimde 100 civarı bir fiyata bu paketi almanın mutluluğunu yaşıyorum :) 


Gelelim içerisinde neler var ?

Paket içerisinde bir adet meşhur kalpli bronzerlarından var ki benim bunları ne çok sevdiğimi instagram ailem biliyordur eminim..

Ve 2 adet farklı renk tonlarına sahip Chocolate Far Paletleri bulunuyor.

Son olarak bir tane yüz paleti var ki bunun içerisinde allık-bronzer-aydınlatıcı her ürün şahane renk tonlamalarıyla sizinle buluşuyor..




İlk palet hem günlük hem gece makyajlarınızı kolaylıkla yapabileceğiniz bir farklı renk tonlarına sahip göz farı paleti. Sarı rengi gerçekten insana ilham veriyor makyaj konusunda :) 

Aşağıda ise kalpli bronzerini görüyorsunuz hepsinin kendine ait bölümü var ve itiraf ediyorum çıkartırken biraz zorlandım ama paketlemesi şahaneydi :) 

Benim en en en beğendiğim far paleti ise bu Red Velvet Far Paleti oldu. Set içerisinde bulunan ürünlerin maalesef tek satışı yok ama bu fiyata 4 farklı ürün almışız gibi düşünebiliriz. Bu renkler içerisinde de en beğendiğim tabiki pembiş renk oldu henüz denemesem de sabırsızım denemek için :) 

Bu yüz paletinde ise allık ve bronzer kısmının simli olmasının dışında kontur bölümü bence cok kullanışlı olmuş. O diğer iki renk ise dert edilmeyecek kadar güzeller çünkü far olarak da şahane duruyorlar yada elimin ayarı var benim derseniz cok ince bir fırça ile topper olarak uygulamak mümkün :)

Sonuç olarak içime çok sinen bir alışveriş oldu henüz far paletlerini tam anlamıyla denemedim ama yakın zamanda onlarında yazısını eklerim diye umuyorum. Umarım sizlere de yardımcı olmuştur . Sevgiyle kalın..

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Kutusu da dahil çok tatlı ve avantajlı bir setmiş gerçekten! Swatchlarını merak ettim. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyileştigim anda hepsini tek tek oynamak istiyorum inşallah en yakın zamana yetişir teşekkür ederimm ☺️☺️♥️😘

      Sil