Elf

Elf Highlighter İncelemesi


Herkese Merhaba,
Ülkemizden çekildi çekilecek diye dedikodular dönen bir marka E.L.F ile karşınızdayım. Marka hakkında en merak ettiğim highlighter ailesi olunca seçtiğim iki ürünü sizinle paylaşmak istedim. Yazının devamında buluşalım:)
Elf aydınlatıcılar genel olarak yüksek fiyatlı ürünlerin muadili olarak karşımıza çıkmıştı. Diğerlerini denemediğim için bir yorum yapamıyorum ama gerçekten etkilerine bayılmamak imkansız. İncecik ve pişirilmiş yapıdaki bu ürünleri kullanmadan önce üzerinden bir tık kazımanız gerekecektir. Sonrasında verdiği pigmentasyon ve etkisine bayılabilirsiniz.

Kalıcılık anlamda bence çok başarılı sizlere elimde olan iki rengin Swatchlarını ekliyorum .

Blush Gems ve Apricot Glow


Açıkçası Apricot Glow'un bronz tendeki güneş altında altın yansımasına aşık oldum. Blush gems ise daha kışlık bir aydınlatıcı diye düşünüyorum çünkü bir tık pembe alt tonlu ..

Elimden düşürmediğim için gider korkusu ile Apricot Glow'u yedekledim. İndirim dönemlerinde tavsiye ederim.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Sorunuz var ise yorum bırakabilirsiniz. Sevgiyle kalın:)

BENZER YAZILAR

3 Yorum

  1. Daha önce de yazışmıştık seninle, seneler önce Amerika'dan Moonlight Pearls rengini almıştım; hala en sevdiğim aydınlatıcım kendisi. Satenimsi parlaklığı müthiş! Güle güle kullan Merve'cim, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evett canım benim aklımda o var sıradaki çok sevdim gerçekten kalıcılık da çok başarılı😊♥️ Sende güzel günlerde kullan 😊

      Sil
  2. apricot glow çok güzelmiş :-))

    YanıtlaSil