İndirim Alışverişi (Gratis- Watsons)_#1


Herkese Merhaba ,
Size son zamanlarda aldığım indirim ürünlerinin ilk bölümünü yazmak istedim . Çünkü çok fazla indirim ve buna bağlı olarak çok fazla yeni ürünlere denk geldim . Merak ettiğim her ürünü de indirim de denemek istediğim için sizlere uzun bir indirim yazısı hazırladım :) Merak ediyorsanız hadi başlayalım:)
Öncelikle malum indirimler sayesinde artık neredeyse her haftasonu olmak üzere indirimli fiyatlarını normal fiyatlar gibi düşünerek alışveriş yapabiliyoruz. Normal fiyatlar sıfatını kullanma nedenim ise ; zaten her haftasonu bir indirime denk geldiğimiz için indirimsiz hiç bir ürünü almaya elimin gitmemesi..
Ama bu indirim alışverişinin çokkk fazla ekonomik ve uygun fiyatlı olduğunu söyleyebilirim.
Gratis günlük indirimlere başladığı zaman yaklaşık 1 hafta boyunca instagramdan her günü sizlere duyurmuştum. Benimde faydalandığım indirim ürünleri ve fiyatlarına geçebiliriz :) 


İndirimin yıldız parçaları bu Nascita Stiletto Fırça Serisi oldu . Peki neden ? Normal fiyatları 60-90 arası değişen bu şahane fırçaların her biri 9.90 TL olunca tabiki bir fırça canavarı olarak sepete ekledim. Açılı kontur fırçası fazlasıyla güzel o yüzden ondan 2 Tane :)


Loreal Paris Glow Cherie 'ler de bu yaz asla elimden düşmediler. Bunların da fiyatları 24.95 TL idi:) Detaylı Swatchlarını sonraki yazılarımda bulabilirsiniz :)

Ve Wet n Wild koleksiyonları ülkemize hızla ve hep birlikte giriş yaptığı için Prizma serisine ait iki far paleti de benimle dönenler arasındaydı. Özellikle Rose renklerine bayıldığımı söyleyebilirim. İndirimde fiyatları 23.95 TL'ydi.

Wet n Wild Aydınlatıcı koleksiyonundan ülkemize yeni giren ürünlerinden biri de bu şeftali alt tonlu Aydınlatıcısı oldu. Bloom Time isimli bu aydınlatıcıyı bulduğunuz yerde alın çünkü inanılmaz güzel bir yansıması var ve fiyatı cok uygundu. 24 TL civarına aldığım için mutluyum:)

Ve Elf aydınlatıcılar.. Bir aydınlatıcı canavarı olarak da bunları dehşet merak ediyordum. Watsons mağazalarında 9.90 TL'ye düştüğünü görünce hemen kaptım ve saniyesinde sizlere haber verdim .ok sevildiği için mutluyum:)

Yine Gratis indiriminden The Balm markasına ait mini ürünler indirim zamanı çok çok uyguna düşüyor. Merak ettiğiniz ürünleri önce minisi ile deneyebilirsiniz. İndirimde fiyatları 27.50 TL :)

Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Sorularınıı yorumda bırakabilirsiniz..Sevgiyle Kalın :) 

BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Ah ah, şimdi "indirimli" denen fiyatları 2 sene öncesine kadar bu ürünlerin normal fiyatlarıydı... gerçekten geldiğimiz duruma inanamıyorum :( Fakat çok güzel şeyleri, günümüze göre uygun fiyata almışsın. Hepsini güle güle kullan!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ? Kesnlikle katılıyorum şuan indirimli demek zor geliyor çünkü artık indirimli fiyatları bile asıl normal fiyatlarından yüksek .. Umarım daha da uçmaz fiyatlar ❤️ Çok teşekkr ederim canım benim💗💗

      Sil
  2. Nascita Stiletto fırçaları ben de çok seviyorum, bende şu an highlighter fırçası var ama 9,90 TL'ye denk gelseydim kaçırmazdım, çok iyi fiyat!! Hepsini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım Yeni bir indirim olur çok teşekkür ederim ☺️☺️♥️

      Sil