New Well Eyeshadow Palette İncelemesi



Herkese Selam ,
Bir süredir severek kullandığım bir palet ile geldim sizlere ve tabiki çoook sevdiğim bir marka olan New Well markasına ait :) Hazırsanız detaylarında buluşalım ..
New Well markasından sizlere daha önce bahsetmiştim. Markaya ait diğer ürün yorumlarımı buradan okuyabilirsiniz. Gelelim 52 numaralı bu göz farı paletini incelemeye :)

Palette 6 adet renk var ve bence bu paletdeki renkler çok pratik ve çok amaçlı olarak oluşturulmuşlar. Öncelikle açık rengi yüzümde pudra olarak da kullandım ve gayet de memnun bıraktı beni. Siyah rengi özellikle fakeliner yapıyorsanız yani (Yalancı Eyeliner) Kirpik diplerinizi belirgin kılmak için şahane bir kömür siyahı :) Kahverengi yine harika bir geçiş rengi olmakla birlikte bronzer gibide yüzünüzde kullanabilir diğer renklerden açık renklileri de allık yapabilirsiniz. Tabiki yine he biri ayrı ayrı gözlerinizde kullanıma çok uygun..Kırmızıdan bahsetmiyorum siz Swatchlarına bakarak karar verin .

 BAYILDIM...



Paletin tozutma konusuna gelirsek bir tık tozutması var ama her zaman söylediğim gibi tozutma asla benim için sorun olmamakla birlikte gözlerinize bu rengi verip vermemesi daha önemli pigmentasyon efsane güzel ve gördüğünüz rengi göz kapaklarınıza ve yüzünüze rahatlıkla veriyor.

Benim için çok kullanışlı ve sevdiğim bir palet oldu umarım sizde seversiniz. Sizlerden kullanan var ise aşağıya yorumlarınızı bekliyorum :) Sevgiyle kalın :) 

BENZER YAZILAR

0 Yorum