Revolution Shimmer Brick İncelemesi



Herkese merhaba , sizlere kısa süre önce Türkiye'ye giriş yapan Revolution Shimmer Brick Palet ile geldim. Çok işlevli olan bu paletin detayları için yazının devamında buluşabiliriz:)

Benim Revolution paletleri ne derece sevdiğimi artık instagram ailem biliyordur diye düşünüyorum. Koleksiyonumun büyük kısmını oluşturan bu markanın paletlerinden en dikkatimi çeken yeni ürün bu oldu. Yakın zamanda yaklaşık 35 TL civarına aldığım bu paleti isterseniz highlighter , isterseniz far veya isterseniz renkleri karıştırarak belki bronzer bile yapabilirsiniz. Bronzer yaparken tabiki dikkatli olun disko topuna çevirebilir sizi daha aydınlatıcı kısmında kullanıma uygun. Ayrıca vücut için bronz makyajlar içinde inanılmaz güzel bir ürün.

Yapıları pişirilmiş pigmentlere benzer bir yapıda olmasına rağmen bence yumuşacık ve rengini hemen veren bir formüle sahip. Göz kapağınızda far bazı ile desteklemezseniz yaklaşık 4-6 saat rahatça kalacaktır. Ben far bazıyla destekleyerek bazende ıslak kullanıyorum ki o anda etkisi 3-5 kat birden artıyor:)  Sizlere Swatchlarını 3'lü gruplar şeklinde ekliyorum.

1. Bölüm Swatch..


2.Bölüm Swatch...



3.Bölüm Swatch


Yapıları ve pigmentasyonları benden geçer not aldılar. Gerçekten çok başarılı bir palet olmuş ve sanıyorum ki Bobbi Brown aynı yapıdaki bir paletine de muadil olara gösterilen bir ürün.. 
Onu'da merakınızı gidermek amacıyla aşağıya ekliyorum:) 


Bobbi Brown ait ürünleri denemediğim için siz merak ederseniz inceleyebilirsiniz :) Umarım yazımı beğenmişsinizdir. Sorularınız olursa aşağıda bekliyorum. Sevgiyle Kalın :) 

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Ben bu minnoşların bir tık daha parlak olmasını ummuştum ama bronz makyajlar için güzelmiş. Güle güle kullaaan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm Başakk 🙈 Aslında ıslak kullanımda bam bam parlak o anlamda çok güzeller :)

      Sil