Beaulis Catch It Solar Energy Far Paleti İncelemesi


Herkese Selam,
Sıcak renk aşığı olarak yine bir palet buldum ve sizlerle tanıştırmak istedm. Beaulis ülkemizde yeni sayılabilecek ve uygun fiyatlı ürün kategorisine sahip bir marka ve bence çok güzel ürünlere sahip :) Bu yüzden isterseniz bu güzel far paletini gelin birlikte inceleyelim:)


Ambalaj olarak basit ama sade bir tasarımla karşımıza çıkıyor. renkler ise fazlasıyla güzel bir araya getirilmişler. Geçiş renklerinden günlük yaptığınız makyajı geceye taşıyacak bir renk sklasına sahip. Bu renklerin kombinleri ise oldukça başarılı :) 


Toplam 10 renkten oluşan bu palet ile gün batımı makyajları, yaz ve sonbahar konseptli makyajları rahatça çıkarabilirsiniz diye düşünüyorum. Özellikle açık renklerin performansı beni çok şaşırttı. 2 adet mat ve geçiş olarak kullanabileceğiniz renklerin dışındaki 8 renk sedefli ve daha kremsi bir yapıdalar. Far bazı ile desteklemenize gerek kalmadan kalıcılık ve göze geçme konusunda gerçekten başarılı bir palet oluşturulmuş. 

Özellkle benim gibi sıcak ve turuncular aşığı iseniz kesinlikle tavsiye ederim. 6-7 saat kadar kalıcı ve birbirleriyle güzel karışabilen bir formüle sahip. Çok fazla bir tozutma gözlemlemedim ve farlar ıslatmaya da müsaitler daha iddaalı makyaj yapmak isterseniz ıslak da kullanbilirsiniz :) 


Sizler için Swatchlarını ekliyorum . Bu far paletini indirim dönemlerinde Gratis'ten 18 civarı bir fiyata almıştım ama normal fiyatı da fazlasıyla uygun 26 TL  güncel fiyata sahip. Kesinlikle bakmanızı öneririm:) 

Sorularınız olursa aşağıdan sorabilirsiniz :) Sevgiyle Kalın.:)

BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Bu markayı sevmiyorum; ama, paletin swatchları beni baya şaşırttı. Göze de aynı parlaklık ve pigmentte geçiyorsa harikaymış! Neredeyse Dior Backstage Amber palet muadili :) Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok fazla ürününü denedim Başak’cım gerçekten performanslarını çok beğeniyorum . Özellikle parmak ile uygulama yapıldığında performansı aynı şekilde göze transfer ediyor :) Seviliyosun güzel yorumların için teşekkür ederim☺️

      Sil
  2. hiç tahmin etmediğim kadar iyi çıkan far paleti :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy kesinlikle bir tık iyidir demiştim ama performansı şahane çıktı ☺️

      Sil