Beaulis Krem Far İncelemesi


Herkese Merhaba ,
Krem far köşemizde bugün Beaulis krem farlarından iki renk var. Sizlerde benim gibi bu ürünleri merak ediyorsanız yazının devamında buluşabiliriz:)
Uygun fiyatlı ürün kategorisinin en başında yer alan Beaulis markasının bir çok ürününü sizler için denemeye çalışıyorum. İndirimdeki fiyatları ile de asla piyasa da bulamayacağımız kadar güzel karşımıza çıkıyor çünkü diğer markalara oranla yaklaşık %70 daha uygun fiyatlar ile indirimli anlarından bile daha normal markanın ürünleri:)


Bu anlamda sizlere bu kadar uygun fiyatlı ürünleri daha sık yazmayı düşünüyorum. Gelelim ürünlerimize :)Beni tanıyanlar yine tercih ettiğim renkleri tahmin edecektir diye düşünüyorum.
Turuncu ve kiremit tonlarını tercih ettim çünkü yaz ayında krem ürünler kullanmayı ve bazen mat renklerini allık olarak denemeyi çok seviyorum:)

Yapı olarak ikisi de birbirine çok yakın aslında ama fotoğraftan anlaşılacağı gibi turuncu olanın sanki bir tık daha yumuşak yapısı ama hemen sabitlenmelerini ve verdiği renk performansını beğendim. Kalıcılık konusunda biraz aynı renk bir far ile sabitlenmesi gerektiğini düşünüyorum ki saatlerce akşamı geçirmeniz gereken bir makyaj ise..
Ama eğer günlük 4-5 saat geçirmek isterseniz çok şahaneler.. 4-5 saat sonrasında biraz göz üzerinde çizgilenmeler yapabiliyor bunun da nedeni krem olması malum:) 


Sizler için Swatchlarını ekliyorum . 635 numaralı farı bence allık olarak kullanabilirsiniz. Ben o şekilde de çok sevdim ve kullanıyorum. 385 numarası da daha ışıltılı bir görüntüde ve bence ikisi çok güzel bir makyaj ortaya çıkarabiliyor. 

Umarım yazımı beğenmişsinizdir. Sorularınızı yorum olarak bırakabilirsiniz . Sevgiyle Kalın :)





BENZER YAZILAR

8 Yorum

  1. Beaulis'in bazı ürünlerini ben de sevdim, özellikle farlarının rengi çok güzel ♥ Bu iki farın rengi ve yapısı da çok hoş gözüküyor, güle güle kullan Merve, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle far ve maskara konusunda marka çok başarılı ♥️ Teşekkür ederim Fulya’cım ☺️

      Sil
  2. Renkleri çok güzelmiş; ancak, ben aldığım boz kahve renginden nefret etmiştim. Süreli 10 dakika olmadan çizgilendi ve 1-2 saate de tamamen uçtu :( Beaulis ürünlerini daha fazla denemiycem ama senin memnun kalmana sevindim. Çok öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koyu renginde bahsettigin gibi rengini alamamıstı arkadasım aynı anda almıştık hatta:) Belki koyu renk ile ilgili olabilir canım ama diğer ürünlerinden kullanmanı isterim ürünlerinden özellkle maskara ve far paletini çok çok beğeniyorum 😊 Teşekkür ederimm güzel düşüncelerin için 🌸

      Sil
  3. renkleri güzel ama krem far kullanamıyorum mac farlarım bile duruyor öyle :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bazen kesin elim gidiyor hızlı makyajlarda çok pratik geliyor ☺️

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. 385 tam olarak sür çık krem farı bebeğim bende çok sevdim😊

      Sil