Physicians Formula Nude Wear Fondoten İncelemesi


Merhaba herkese,
Bu yazımızda son zamanlarda denediğim  Physicians Formula markasının Nude Wear fondoteninden bahsedelim istiyorum. Swatchları , hangi cilt tipine ne derece uygun ve en önemlisi oksitlenme durumu nedir ? Gelin birlikte inceleyelim.


Physicians Formula markasını dermokozmetik ürünler arasında oldukça sık duymuşuzdur mineral makyaj markası olduğundan dolayı bir dönem sadece eczanelerde satışı olan bu ürünleri artık çoğu mağazada bulabilmemiz kolaylaştı. Sevgili kurucusu Frank , eşinin alerjik yapısından dolayı ona hassas ve içerisinde paraben , boyhar madde ve zararlı kimyasallar içermeyen bir makyaj ürünleri yelpazesi hediye etmesiyle temelleri atıldı. Bu anlamda hassas ciltler de çok rahatlıkla bu ürünleri kullanabilirler. 

Nude Wear Fondotenine gelirsek ; kutusu içerisinde bir küçük fondöten fırçası ile geliyor aldığınızda , fırçasını henüz denemediğim için bişey diyemiyorum ama çataya atmalık diyebilirim:)

Fondotenin yapısı oldukça akışkan ve benim elimde light rengi olmasına rağmen ben sadece yazın bronzlaştığımda yani şuan severek kullanıyorum. Renginin oksitlenme durumu gbi bir durum gözlemlemedim ve baz kullanmadan dahi hafif canlı bir cilt ışıltısı verdiğini söyleyebiliriz.


Aşağıda dağıttığım fondötenin kapatıcılçığı ve ışıltısını sizlere yansıtmaya çalıştım. Kapatıcılık yüksek bir fondöten olmasının hyanı sıra karma ciltler çok sevecektir. Pürüzsüz bıraktığı doku ciltte çok güzel bütünleşiyor ve ister fırça isterseniz sünger ile çok kolay dağıtabilirsiniz.


İçerik konusunda başta söylediğim gibi oldukça temiz bir içeriğe sahip.. Parfüm , Gluten  ve paraben içermediği zaten Türkçe olarak da belirtiliyor kutusunda .. Vadettiği gibi aydınlık ve daha canlı bir cilt sunma konusunda oldukça başarılı.. Fiyatı bir tık yüksek olsa da indirimlerde çok daha uyguna yakalayabilirsiniz.


Fondoten hakkında sorularınız var ise aşağıya yorumlarınızı bekliyorum. Umarım faydalı olmuştur. Sevgiyle kalın..

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Bu fondöteni sırf şişesi için satın almak istiyorum resmen :)) Böyle bir güzellik olamaz :) Yapısı da iyi duruyor; ancak Light renginin bile bu derece koyu olması beni endişelendirdi. Güle güle kullan canım, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. bunu değil de başka bir fondöten var adını unuttum onu seviyorum ben..

    YanıtlaSil