The Pink Ellys Stick Highlighter İncelemesi


Herkese Selam ,
Bir süredir makyaj çantamdan eksik etmediğim bir ürünle geldim sizlere :) The pink ellys markasından daha önce bahsetmiştim . Bugün bizimle Stick Highlighterlarından Feel Glow var :) Hadi inceleyelim:)
The Pink Ellys markasından ürünleri denemeyi çok seviyorum. Bugüne kadar denediklerim arasında sevmediğim bir ürünü olmadı bugüne kadar bu anlamda mutluyum:) Bu stick formdaki highlighterları ise elimde hep bulunduruyorum çünkü bazen fondöten kullanmadığımda veya cildimi daha sade göstermek , içten gelen ışıltı gibi yansıtmak istediğimde kesinlikle elim bu şekilde stick forma sahip ürünleri arıyor.

Ürün fondöten üzerinde fondötenimi yerinden oynatmadan kolay yerleşiyor . Bu özelliği sizi zor duruma düşmekten kurtararak ürüne pratik bir kullanım sağlıyor. Kalıcılık konusunda stick kremsi formda olduğu için 3-4 saat sonra parmaklarınızla üzerinden pıt pıt geçerseni daha fresh bir görüntü sağlayacaktır. 


Bendeki pembe alt tonlu bir ürün bu renkleri kendimde daha çok seviyorum tabiki bronz bir makyaj yapmadıysam o gün :) Swatchda gördüğünüz gibi içerisinde sim bulundurmaması da en güzel avantajlarından bir tanesi ...

Denemek isteyenler için umarım faydalı bir yazı olmuştur :) Sevgiyle kalın..

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. stik aydınlatıcı çok seviyorum ama kullanmayı da unutuyorum hep..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben özellikle en öne koyuyorum ki elim onlara gitsin hep 🙈

      Sil