Avon Nude Ruj Serisi İncelemesi _Swatch


Herkese Selam , geçtiğimiz aylarda sizlere Avon nude serisinden bahsetmiştim. Özellikle swatchlarıyla ve yapılarıyla ilgili olarak bir yazı yazmak istedim. Çünkü gerçekten başarılı bir seri oldugunu düşünüyorum. Hepimiz nude rujları eminim ki seviyoruz ama hangi nude hangi tene bu konuda bilgilerimiz sınırlı, Avon ise bu durumu aydınlatmak için harika bir bilgilendirici ruj koleksiyonu çıkarmıştı. İsterseniz gelin birlikte inceleyelim :)


Nude Ruj

Avon 3 farklı renk tonundan yola çıkarak Açık, Buğday ve Koyu tenler için özel farklı renk tonlarına sahip Ruj serisi çıkarmıştı. Bu ruj serilerinden açık tenliler için olan 3 renk favorilerim arasında yer alıyor. O kadar güzel ve acıklayıcı bir kart göndermişler ki sizinle de paylaşmak istedim.  


Çoğu kişinin Favorileri arasında yer alan aAvon Marvelous Mocha rengi acık tenliler için seçilse de herkesin sevdiği bir ruj olduğunu söyleyebilirim. Benimde favorilerimde olan bu rengi özellikle denemelisiniz. Özellikle Pastel 38 numaralı likit mat rujunu olan benzerliği ile dikkatimi çekmişti ve iyiki çekmiş çünkü asla yapılarından dolayı dudaklarını kurutmayan stick formdaki rujlarla daha iyi anlaşıyorum. Mat ama kolay sürülmesi nedeni ile de sevdiğim yapıdalar diyebilirİm.

Kalıcılık olarak yeme,içme sonrası tazeleme yapabilirsiniz ama bence cogu ruja göre kalıcılık olarak da cok başarılı bir seri olmuş. Sizin için tüm renklerin Swatchlarını aşağıda ekliyorum.  Renk tonunuza göre yukarıda eklediğim karttan kendinize ait ruju aşağıdaki Swatchlardan seçebilirsiniz.


Avon Nude

 Umarım faydalı bir yazı olmuştur sizin için:) Benim favorim olan Marvelous Mocha ve Au Naturalie Bence mutlaka denemeniz gereken rujlardan , deneyenlerden de yorumlarını bekliyorum . Sevgiyle Kalın :) 

BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Marvelous Mocha en sevdiğim tonlardan ♥♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım hepimizin sevdiği en güzel tonlardan , sonbahara çok yakışır :)

      Sil
  2. Bu serinin renkleri aşırı aşırı iyi! Benim de bir kaç çok beğendiğim var; ama, Lush Cocoa favorim! Güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle yapıları inanılmaz güzel canım :) Senin rengin de sana cok yakışıyordur eminim sende güzel günlerde kullann :)

      Sil