New Well Maskara İncelemesi


Herkese Merhaba ,
Bugün bir değişiklik yaparak maskara incelemesi yapalım istedim. New Well markasını çoğumuz artık özellikle de instailem tanışmıştır diye umuyorum. Benim marka ile tanışmam highlighter serisi ile olsa da diğer ürünlerini de denedikçe sizlerle deneyimlerimi paylaşmak istedim.
Kısaca bahsetmek için hazırsanız başlayalım :) 
Öncelikle maskaralarnın ikisinin de waterproof olduğunu söylemek isterim Bu tarz waterproof maskaraaları ise mutlaka çift fazlı bir makyaj temizleme suyu ile çıkarırsanız kirpiklerinize hasar vermeden kolayca kurtulabilirsiniz akşam :) Özellikle kalıcı makyajlarımda waterproof özellikli maskaralar tercih ediyorum ki gece sonunda beni yarı yolda bırakmamış olsun.

Gelelim maskaralara, Tombik olan silikon uçlu ve diğer altın desenleri olan maskara ise kıl uçlu bir fırça yapısında ;


Benim anlaştığım fırça yapısı ise bana uzunluk da vadeden olması nedeniyle tabiki tombik silikon olan, kirpikleriniz eğer benim gibi kısa ve ince ise tercihini bu olmalı. Çünkü bu tarz silikon yapısında olan fırçalar dipten ucu kirpikleri kavrar ve daha fazla hacim uzunluk verecektir.

Kirpikleriniz uzun ve çok ise diğer maskarayı tercih edebilirsiniz. Kıl yapısı daha ince kıllardan oluştuğu ici tek tek ayırarak hacimli görüntüyü elde edebilirsiniz. Özellikle bu tarz fırçaları takma kirpiklerle kullanmayı cok seviyorum . İki maskaranında kirpiklerimde gün içerisinde dökülme yapmaması en büyük artısı benim için :) 

Aranızda deneyenler var ise yorumlarınızı bekliyorum . Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Sevgiyle kalın:) 

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Ben de senin gibi silikon fırçalarla daha çok anlaşıyorum. Hem uzunluk, hem de hacim veriyor kirpiklerime; ayrıca, silikon fırçaların daha iyi ayırdığını düşünüyorum :) New Well çok tercih ettiğim bir marka olasa da, bazen bazı ürünleri beni şaşırtabiliyor. O nedenle aklımda olacak. Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Denk gelirsen özellikle higlighterlarından denemeni çok isterim canım benim :) Çok teşekkürler, seviliyorsun♥️

    YanıtlaSil