Wet n Wild Rebel Rose Koleksiyon İncelemesi


Herkese Merhaba ,
Sizlere çok sevdiğim ve ürünlerinden cilt bakım serisi ile de karşımıza çıkan Wet n Wild sınırlı sayıdaki çıkarılan Rebel Rose koleksiyonlarından bahsetmek istiyorum. Öncelikle karşımıza karanlık bir Gothic görüntüyle çıkan bu koleksiyonun benim için en dikkat çeken yansımaları kesinlikle fırçalar.. 
Dilerseniz yazının devamında buluşalım ve bu koleksiyonda neler varmış birlikte bakalım.
Öncelikle Wet n Wild markasının Gratis mağazalarında uygun fiyatlı kategoride satıldığını söylemek isterim. Her ne kadar son zamanlarda gelen zamlarla çizgisinden biraz ayrılsa da diğer markalara göre çok çok uygun olduğunu söylemek mümkün.

Ayrıca sık sık ülkemize yeni getirdiği koleksiyonlar ve son zamanlardaki far paletleriyle oldukça dikkatleri üzerine çeken bir marka oldu.

Rebel Rose ürünlerini ise Nisan ayında ülkemize gelmiş olup yazısıı ancak hazırlayabildiğim ve aklıma da hala Gratis online ve bazı mağazalarında görmemden dolayı incelemek istedim:) 

Koleksiyon içerisin ; Ruj, Allık ,Makyaj Bazı , Cilt bakım yağı, Far Paleti, Tonik ve Fırçalar bulunuyor.

Tamamen gül kokularının  hakim olduğu bu gül detaylı ürünleri inceleyelim.



İlk olarak Tonik incelemesi yapalım makyaj sıralamasına göre gidelim istiyorum:) Gül suyunu andıran bu tonik cam bir şişede olmasından dolayı fıs fıs yapısıyla cok kolay bir kullanım sunuyor. Cildinizi temizledikten sonra buzdolabında beklettiğiniz toniğinizi yüzünüze sıkarak emilmesini bekleyebilirsiniz :) Ferah bir hisse sabit..

cilt bakımı gül yağı

Ürünlerden İkinci olarak içerisinde bu gül yaprakları bulunan cilt bakım yağından bahsetmek istiyorum. Şişedeki görünümü oldukça şık duran bu ürün bir gül yağı içeren cilt bakım ürünü. Her gece nemlendirici olarak kullanıyorum ve oldukça memnunum. Hızlı emilim ve sivilcelenme sorunu yapmaması sevdiğim özellikleri arasında .


Ürünlerden etkileyici tasarıma sahip olan bir diğer üründe bu far paleti. Desenlerini her ne kadar bozmaya kıyamamış da olsam koleksiyonerseniz bir kez bile bu paleti denemek isteyebilir ve koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz. Ama açıkçası far yapısı olarak bana cok kuru gelen ürünler oldu o yüzden desenlerini bozmamak adına kaldırıldı :) Islatınca ışıltılı renk içerisinde güzel performans alsanız da koyu renkler sanki biraz sert gibiler benim için..

Rebel rose far paleti

Bence koleksiyonun en etkili parçaları bu iki fırça ! Bir fırça aşığı olarak bu şahane ürünlerin koleksiyonumda olması icin 4-5 mağaza gezmiş olabilirim. Kullanım olarak bence yüz fırcası uygun olsa da göz fırcası göz yerine burun konturu için daha ideal . Gözünüzde dikkatli kullanmanızı öneririm. 


Siz bu koleksiyon hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bence şahane ürünlerle yeni koleksiyonları heyecanla beklenmelik bir marka Wet n Wild markası :) Umarım yararlı olmuştur . Sevgiyle kalın :) 




BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Bu koleksiyon görsel olarak şahaneydi gerçekten! Farların renklerine bayılmıştım ama bu cilt bakım yağını mağazada görmemiştim, çok şık duruyor ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ? Kesinlikle ! İçerisinde parçacıklar icin almıstım çok güzel çıktı ürün 😘😘♥️

      Sil
  2. Ben de toniğini alıp almama konusunda kararsız kaldım ama sonra almadım. Serumu ise bulsam kesin alırdım! Far paleti konusunda sana katılıyorum; zor bir yapısı var ama biraz uğraşınca güzel sonuçlar alabildim; yine de uğraşmaya değmez diye düşünüyorum. Fırçalardansa, allık fırçası krem ürünler için harika bence de. Ve evet, far fırçası daha çok göz çıkarmaya uygun :)))) ama burun köntürü için kullanmak dahice bir fikirmiş, sevdim! Güle güle kullan canım, öperim çok!

    YanıtlaSil
  3. Işıltılı makyaj bazını almadıgıma cok üzüldüm bende gittiğimde kalmamıstı 🙈 Ama gercekten cok basarılı bir koleksiyondu tonik konusunda bence sade bir gülsuyunu andırıyor koku ve yapısı ama bilemiyorum tabiki :) Senin makyajını inceleyerek bir kez daha denemek isterim koleksiyonda olması için bence de güzel ama sanki her gün kullanılamayacak kadar zor :)) Çok teşekkür ederim güzel yorumların için canım benim !

    YanıtlaSil