Cecile Vegan Koleksiyon İncelemesi


Herkese merhaba , 
Sizinle bugün denemek için heyecanlandığım bir Vegan kozmetik serisinden bahsetmek istiyorum. Cecile markasının daha önce Keçi sütlü kozmetik ürünlerini birlikte incelemiştik. O yazıyı hala okumadıysanız da buradan tıklayarak okuyabilirsiniz. Bu yazım da ise sizinle yine farklı ürünlerden bahsetmek istiyorum. Hazırsanız devamında buluşalım:) 
Marka özellikle karşımıza doğal kozmetik ürünleri ile karşımızı çıkıyor. Keçi sütlü koleksiyondan oldukça memnun kalan biri olarak söyleyebilirim ki kesinlikle çok ince düşünülmüş ve ambalaj olarak da yoncalarla bütünleştirilerek bence doğal içeriğin vurgusu yapılmış bir koleksiyon Cecile Vegan Serisi :)


Cecile Markasına buradan çok teşekkür ederim çünkü ürünler denemem için tarafıma gönderildi. Şimdi isterseniz neler gelmiş bir inceleyelim :) Ürünlere ilk baktığımda ambalajında dikkat eden en çarpıcı özellik her bir ürüne ait farklı motto yazılar.. İnce düşünülmüş ve çok tatlı bence :)

1- Vegan Jel Far 
2- Vegan Transparan Pudra 
3- Vegan Likit Mat Ruj 
4- Vegan Highlighter 
5-Vegan Maskara 
6-Vegan Kapatıcı 

Ürünlerden ilk dikkatimi çeken kesinlikle jel far oldu . Yapı olarak jelly ürünlerden olan bu kremsi far hemen sabitlenmesi ile etrafı bulaştırmadan harika bronz bir makyaj ortaya çıkarmamı sağladı. Kesinlikle ürünlerde en favorim bu oldu diyebilirim..


Bir diğer ürün ise transparan pudrası oldu. Açıkçası elimdeki pudram bitmişken acil yardım olarak gelmesine çok sevindim. Ürün diğer transparan pudralar gibi kuru yapıda değil hatta fazlasıyla ince olduğunu söyleyebilirim. Sadece göz altlarımı sabitleyen bir kişi olarak pudra göz altlarımda grileşme ve kuruma yapmadı , güzel sabitleyerek beni mutlu etti.


Likit Mat rujun ise rengine ve dudakta kalıcı bir şekilde kurutmadan beni üzmeden kalmasına bayıldım. Kesinlikle diğer renklerine bakacağım. 

Kapatıcısını kendi transparan pudrası ile çok sevdim. Kuru göz altlarına sahipseniz bu ürünü seversiniz diye düşünüyorum . Her kapatıcı gibi çizgilerime biraz doldu ama her kapatıcı bende bunu yaptığı için bir sorun olarak görmedim sabitlediğinizde sorun ortadan kalkıyor :) 

Maskarası silikon uç severleri mutlu edecek şekilde tasarlanmış ve uzunluk, hacim arayışındaysanız bakabilirsiniz. Kıvırma etkisi sayesinde daha kalkık , daha siyah kirpiklere sahip oluyorsunuz. Günlük olarak çok sevdim beklentimi karşıladı :) 


Highlighter ise keçi sütlü koleksyondaki highlighter aksine daha kullanışlı olmuş çünkü onda renklerim cok karışıyordu bu iki renk hem karıştırarak hem tek uygulama için oldukça başarılı . Doğal görünüm severler için hem doğal hem de çarpıcı bir aydınlatıcı yine günlük olarak severek kullandığım bir ürün oldu .


Aşağıda kullandığım ürünlerin Swatchlarını inceleyebilirsiniz. Renkler konusunda yardımcı olması için numaralarını ekledim. Ürünleri ben Gratis mağazalarında gördüm oradan bakabilirsiniz :) 


Umarım keyifle okuduğunuz bir inceleme yazısı olmuştur. Sorularınız olursa aşağıda bekliyorum. Sevgiyle Kalın :) 




BENZER YAZILAR

6 Yorum

  1. Bu koleksiyon Gratis'e ilk geldiğinde Jelly Farlardan rose gold rengini denemiş ve bayılmıştım. Ve fakat evde kurumaya bırakacağım yeni bir likit fara ihtiyacım yok diyerek almadım. Belki bir indirimde atarım sepete, çünkü çok güzel gerçekten. Hepsini güle güle kullan, çok sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuruması beni de endişelendiriyor o yüzden her gün kullanmaya calısıyorum cok begendim yapısını :) Eminim seversin canım suan icin kuruma ve dökülme yaşamadım umarım diğerleri gibi hemen kurumaz :) Çok teşekkür ederim ☺️☺️♥️

      Sil
  2. genel olarak sevdim ama hem fondöten hem kapatıcı uygulamadan önce çok çok iyi nemlendirme istiyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fondotenini merak ediyordum aslında ama kapatıcıda göz altlarımı kurutmasını yasamadım belki sürekli nemlendirdiğim için olabilir 😊

      Sil
  3. fiyatlar aya çıkmış,ama bir tane alacağım ürünlerden

    öptüm

    YanıtlaSil
  4. Vegan ürün incelemesinde 'keçi sütlü' koleksiyonun sıkça geçmesi şık olmamış.

    YanıtlaSil