Real Techniques Galaxy Fırça Seti İncelemesi


Herkese Merhaba ,
Sizinle bugün kısa ve öz olarak Real Techniques Galaxy koleksiyonuna ait fırçaları inceleyelim istedim. Öncelikle bu muhteşem fırçalarla bizleri tanıştıran Pembe Dünyam'a çok teşekkür ederim. Geçen sene olan etkinliğimizde bizlere hediye edilmişti bu fırçalar ve elimden kesinlikle düşmedi :)
Öncelikle fırçaların tasarımına bayıldım . Bir galaxy aşığı olarak kesinlikle aşırı şık ve alışılmış o silindir fırçalardan farklı olarak tutuşları daha yassı olarak tasarlanmış. Bu bizim kullanımımızı etkileyen bir durum mudur ? Kesinlikle değil hatta daha kolay olduğunu söyleyebilirim :)

Ben fırçaların kutularında yazan amaçlarından farklı olarak da kullandığım için sizinle aşağıda kullandığım sekillerine göre kısaca anlattım.  Özellikle karıştırma fırçası inanılmaz başarılı bir fırça olduğunu söyleyebilirim. Elime geldiklerinden bugüne kadar yaklaşık 10 kez yıkadığımı düşünürsek hala bir kıl kopma , dökme sorunu yaşamadım. 

Bronzer fırçası olarak geçen fırçasını sabitleme ,kontur, allık her sekilde kullanabilirsiniz. Elim yelpaze fırçalara cok gitmemesine rağmen özellikle seyrek ve doğal uygulama yapan bu yelpaze fırçasını da sevdiğimi söyleyebilirim.




Fırçaların genelfiyatları biraz yüksek olsa da değer diye düşünüyorum ve indirim zamanlarında değerlendirebilirsiniz. Kıl dökme , kopma bozulma sorunlarını yaşamadığım için uzun süre gidecek gibi görünüyorlar. Sizin bu fırçalar hakkında düşünceleriniz neler ? Benimle paylaşırsanız sevinirim. Umarım faydalı bir yazı olmuştur sevgiyle kalın :) 

BENZER YAZILAR

6 Yorum

  1. Karıştırma fırçası kesinlikle çok başarılı! Güle güle kullan canim benim :)♡♡♡

    YanıtlaSil
  2. Bu fırçaların şekilleri aşırı aşırı güzel, göze çok hitap ediyor. Ben de seviyorum kendilerini. Ve bu ara allığımı da fan fırçalarla uygulamaya başladım; bu fırça hafif ve difüze bir uygulama için ban açok yardımcı oluyor! Güle güle kullanalım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum güzel yorumlarına Canım Benim çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. allık ve göz fırçası çok başarılı her gün kullandığım fırçalar.. :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum kesinlikle özellikle karıstırma fırçası en güzeli :)

      Sil