New Well 24'lü Eyeshadow Palet İncelemesi


Herkese merhaba,
Bugün sizlere New Well markasına ait 24'lü göz farı paletinden bahsetmek istiyorum. Hem büyüklük olarak hem de pigmentasyon olarak nasıl bir palet gelin birlikte inceleyelim :) 
Öncelikle palet içerisinde açıktan koyuya doğru toprak tonları bulunuyor ve bazı farklılıklar katılarak farklı makyajlar çıkarabileceğimiz renkler eklenmiş. 3 ton kadar açık renklerin benzer olması yerine başka renkler eklenebilirdi diye düşünüyorum :)

Renklere daha yakından baktığımızda toprak tonlarındaki renklerin hem ışıltılı hem de mat renkler olarak eklendiğini görüyorum bu anlamda günlük kullanıma çok uygun bir paletken bence gece makyajlarını da düşünmüş olacaklar ki kırmızı ve lajivert ile enfes makyajlar yapabilirsiniz diye fısıldıyor palet :) Yeşil yansımalara sahip kahve tonları da bulabileceğiniz paletin bana göre eksik bir yanı varsa o da aynası.. Keşke kocaman bir ayna olsaydı karton bölümde diye düşünmeden geçemiyorum.

Göz kapağınızı da sabitleyebileceğiniz 3 ton açık renk bulunuyor. Bunlardan bir tanesi daha sedefli olan en baştan 3. renk aydınlatıcı olarak bile kullanabilirsiniz. Hatta toprak tonlarından bazılarını bazen bronzer olarak kullandığım hatta 3. sıranın 2. rengini kaş doldurma ve kontur olarak da kullanığımı bilmenizi isterim :) Çünkü neden olmasın :) ?


24 renkten 10 tanesi ışıltılı diğerleri mat renklerden oluşuyor. Kırmızı nar çiçeği ,bordo 
ve siyahın pigmentasyonu olay diyebilirim. Gördüğünüz renk ne ise göz kapağında arttırarak uygulama yapabilirsiniz. Hatta far bazı da kullanırsanız performansları 2 kat artacaktır. Farlar ıslak kullanıma da uygun bu yüzden daha etkili bir sonuç almak isterseniz makyaj sabitleme spreyi ile fırçanızı ıslatarak kullanabilir hatta parmakla uygulamanıza dahi gerek kalmayabilir..


Ben en gözüme çarpan renkleri sizler için swatchlamak istedim. Renklerin dağılımı homojen ve pigmentli yapıda olmasından dolayı sevdiğim bir palet oldu. Tozutma konusunda takıntılıysanız eğer ki ben gözardı edebilirim bana rengini iyi veriyorsa , bu paletin mat renkleri de bir tık tozutuyor diyebilirim. Kalıcılık konusun da baz kullanmadan 4-5 saat geçerli bir süresi oldu. 

Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur. Yorumlarınızı benimle paylaşabilirsiniz . Sevgiyle kalın :) 

BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Morphe paletler gibi olmuş; ama ilk iki sıra birbirini çok tekrar eden renkler gibi duruyor. Bu pan sayısına çok daha kullanışlı kombinasyonlar düşünülebilirdi bence de. Pigmentasyonu ise fena durmuyor, güle güle kullan kuzucum! Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet renk yelpazesinin bir tık daha farklı ve geniş olmasını bende cok isterdim teşekkür ederim Başak’cımm😘♥️♥️

      Sil
  2. çok güzel duruyor gerçekten ama markaya ısınamıyorum bir türlü ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birçok kişiden aynı yorumu aldım nedense 🙈 Saygı duyarım canım ama denk gelirsen bir bakmanı isterim :)

      Sil