New Well Likit Ruj İncelemeleri


Herkese Merhaba ,
Bugünkü yazımızda sizinle New well likit mat rujlarını incelemek istedim. Farklı yapıdaki rujların elimde olan renklerinden memnun muyum ? Kalıcılıkları nasıl ? Swatchları nasıl? Birlikte inceleyelim istiyorum . Yazının devamında buluşabiliriz :) 
Rujlardan öncelikle elimde 2 tane olan renkleri yazısını hazırlarken keşfettiğimi söyleyebilirim :)Gül kurusu olan iki rengin sadece ambalajlarının eski -yeni olduğunu ve en sağda görünen pembiş renklerin iki adet olduğunu görebilirsiniz :) Çekmeceden derinliklerinden çıkan pembiş rujları unutmuş olmama biraz üzüldüm :)


Rujların genel olarak kokusuz olmasını seviyorum .Elimde 3 yapıda ruj bulunuyor. Bunlar Metalic, Mat ,Shinny . Özellikle metallic rujlarının da far olarak kullanabileceğinizi söyleyebilirim. En soldaki bronz turuncu renk tüm yaz boyunca elimden asla düşmeyen bir likit far oldu benim için. Dağılma veya çizgilere dolma sorununun aksine cok iyi sabitlenmesi ve kalıcılığından dolayı aşırı beğendim. Likit mat rujlarının ise altını nemlendirdiğiniz taktirde güzel olarak dağıldığını söyleyebilirim. Yeme,içme aralarında tazelemeye gerek kalmıyor ama 4-5 saat sonuna doğru içlerden çıkma yaptığı için tazelemeniz gerekiyor.  Shinny rujlar ise pigmentli bir lip gloss olarak düşünebilirsiniz. Farklılık sevenler için bir tercih olabilir. Ama gloss yapısını sevmeyenler bakmasınlar derim çünkü pigmentli bir gloss gibi aslında yapışkan bir hissi var .

Sizinle elimde olan 4 adet farklı rujun renklerini yukarda Swatchları ve numaralarıyla paylaşıyorum. Umarım merakınızı gideren bir yazı olmuştur. Sorularınız olursa bana aşağıdan yorumlarınızla ulaşabilirsiniz. Ve diğer New Well markasına ait ürün incelemelerini buradan okuyabilirsiniz. Sevgiyle Kalın :)

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. NewWell'den daha önce likit mat ruj kullanmıştım, yapısı hiç fena değildi doğrusu. Bu shiny olanlar benim çin biraz fazla, çok rahat edemiyorum. Ama seven ve öneri isteyenler için aklımda olsun. Öperim çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Shinny ler benim için de biraz fazla pigmentli ve parlak canım ama diğerlerini seveceğini düşünüyorum çok çok öpüldünn😊♥️♥️

      Sil