Essence Crystal Koleksiyonu ve Ürün İncelemesi


Herkese Merhaba !
2020 Yılının ilk yazısını yepyeni bir koleksiyon ve yepyeni ürünlerle yapalım istedim. Bir miktar sizi bu yüzden bekletmiş olabilirim ama denemek için sabırsızdım bende sizin gibi :) Essence markasının yeni koleksiyonları hem gözlere hem de performanslarına hitap eder derecede :) Yazının devamında aşırı heyecanlandığım bu ürünleri birlikte inceleyelim istiyorum :) 




Essence markasına ait bir pr paketi ile gelen bu ürünleri Türkiye'ye ilk geldiklerinde sizinle instagram hesabımdan paylaşmıştım. Ambalaj ve renkleri konusunda oldukça dikkatleri çektiğini söyleyebilirim. Daha önce maskaralarından ve far paletlerinden oldukça memnun kalan birisi olarak bu kez yeni bir ürün yani highlighter paletini de deneme fırsatı buldum.

Ürünlerden İlk incelemek istediğim ve bende merak uyandıran 

Shine shine shine serisine ait Şeffaf bir Lipgloss..


Renksiz olması tüm nude rujlarımın üzerine kullanabilmem için çok işime yaradı.  Dudaklarınızı dolgunlaştırma etkisi var yapısında çok fazla pigment seklinde sim yok ama yapı olarak kalın olması sizi rahatsız edebilirse çekinebilirsiniz bu sayede dudakları dolgun gösterdiğini söyleyebilirim.



Çok sevdiğim için bir de hafif Şampanya tonlusunu aldım. Her gloss gibi biraz yapışkanlık hissi olsa da çıkan görüntüden memnun olduğum için bu ayrıntıyı gözardı edebiliyorum.

Ve yine Shine serisinden ıslak ıslak duran , dudakları kurutmayan ve nemli bitişiyle de çok sevdiğim bir ruj vardı paketten çıkanlar arasında. Favorilerime girdi bile çünkü tonuna aşık oldum.
Bendeki rengi 05 Numara..



Yine Essence markasının çok sevdiğim ürünlerinden bir adet allık ve highlighter ikilisini uzun zamandır kullanıyorum. Günlük olarak fazlasıyla güzel olan bu iki ürün tozutmaması ve kontrollü pigment yapısı ile herkesin severek kullanabileceği 
ürünlerden..


The Highlighter 10 Heroic 
ve 
The Blush 10 Befitting

Özellikle ikisinin de doğal olmasını çok sevdim. Tozutması hiç yok denecek kadar az ve doğallıktan yana olanları cok mutlu edecek yapıdalar. Günlük fondotensiz cildime bile çok rahat uygulamasını yapabiliyorum..


Veee instagramda paylaştığım anda çok sevilen ve alanlarında memnun kaldığı kontur kiti. Özellikle beyaz tenliyseniz kesinlikle öneririm. Soğuk bir kahve olan bu kontur bölümünü içiniz rahat kullanabilirsiniz. Turunculaşmıyor ve çamur çamur haline de gelmiyor. Çok doğla gölge oyunları yapabilmenize olanak tanıyan şahane bir ürün..


Beni çok heyecanlandıran ürünü artık biliyorsunuzdur ama yine de söyleyeyim. Highlighter çılgını olabilirim. Ve Crystal serisinin aydınlatıcı paleti de oldukça ilginç bir palet .. Her ne kadar bana gelirken bir rengi ve bana göre en güzel rengi kırılmış da olsa tabiki presledim. 


4 adet rengi bulunuyor ama bunlardan beyaz olan maalesef sim tanecikli ve mürdüm olan da inanılmaz koyu bir aydınlatıcı bu yüzden far olarak çok daha harika oluyor. 

Crystal Highlighter Face Palette 

Crystal Eyeshadow Palette 
Bence koleksiyonun en güzel parçası kesinlikle bu far paletiydi. İçerisinde 8 adet ışıltılı , 1 adet ortadaki mat kahverengi far bulunuyor. Maalesef kahve farın gözde dağılmasını sevmedim. Ama diğer tüm renkler yağlı gibi aşırı güzel bir yapıya sahip. Göz kapağınızda kayıyor gibi kolay uygulama sağlıyor. Far bazı ile desteklemenizi öneririm . Çünkü farlar hem kremsi hem ışıltılı bu yüzden uçmaya müsaitler..


Swatchlarına ait görselleri yakın ve uzak çekim olarak ekliyorum..

Paketin son ürünü ise;


 Essence That The Fake Maskara 

Hacim ve uzunluk vadeden bu maskaranın kıl yapısı orta kısmı kalın ve uçları ince şekilde kıl olarak tasarlanmış. Kirpiklerinizi en dipten kavrayarak yukarıya yükselten ve yoğun bir hacim veren maskara. Ben essence maskaralarından genellikle memnun kaldığım ve kendi kirpik yapıma uyduğunu düşündüğüm için genellikle de seviyorum. Bu da Onlardan bir tanesi oldu akma , dökülme . bulaşma sorunu yaşamadım..

Umarım faydalı ve merakınızı gideren bir yazı olmuştur. Sorularınız olursa aşağıda sizleri bekliyorum. Sevgiyle kalın :) 


BENZER YAZILAR

6 Yorum

  1. Bu serinin higlighterında gözüm var, fotoğraflarda da çok güzel gözüküyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz hariç gercekten diğerleri gercekte de harika duruyor :)

      Sil
  2. Bu koleksiyon benim de çok dikkatimi çekti ama farklı ürünleri tercih ettiğim için elim almaya gidemedi bir türlü. Paylaştıklarından da ilgimi en çok tekli aydınlatıcı, tekli allık (rengi şahane bence) ve kontür paleti çekti! Yine elimde 3 milyon tane bronzer olması nedeniyle pas geçicem ama oldukça hoş duruyor. Hepsini güle güle kullan, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allık , aydınlatıcı ve kontur kiti kesinlikle koleksiyondaki en iyileri bencede , kontur kitini denemeni isterim seveceğini düşünüyorum canım benim çok teşekkürler :)

      Sil
  3. aydınlatıcı paleti harika hiç bu kadar iyi beklemiyordum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum özellikle de kırılan rengi çok sevdim preslensede performansını kaybetmedi :)

      Sil