Maybelline Color Tattoo Türkiye'ye Gelen Yeni Renkler


Herkese merhaba , sizlere geçen günlerde instagram hesabımdan bahsettiğim ülkemize yeni gelen Maybelline Color Tattoo farlarından bahsetmeye geldim. Zaten halihazırda kullandığım 4 rengi varken bu yeni gelen farklı tonlardaki renkleri kaçıramazdım. Hemen bir indirim sayesinde alarak sizinle incelemek istedim. Hazırsanız başlayalım:)
Öncelikle Maybelline 24 HR Color  Tattoo farların biraz özelliklerinden bahsedelim. Her biri cam kavanozlarda olan bu ürünler tamamen yüksek pigmentli ve kremsi farlar... Bu nedenle çoğu zamanda çabucak kurumasından şikayet edilirler. Ama elimde 1 yıla yakın süredir kullandığım ve asla kuruma yapmayan 4 adet rengi gözönüne alırsak doğru kullanımla ilgili olduğunu düşünüyorum. Peki bunları nasıl kullanmalı , nasıl saklamalıyız ?


Bu farları üstteki yazılar alta gelecek sekilde yani ters olarak saklarsanız uzun süre kullanabileceğinizi söyleyebilirim. Ama Merve buna rağmen uzun süre oldu ve kurudu derseniz , içerisine damlatabileceğiniz bir damla cilt bakım yağı da yine işinizi fazlasıyla kolaylaştıracaktır. Ne performansından ne de pigmentinden bir şey kaybetmeden rahatlıkla kullanabiliyorum. Özellikle kalıcı olması nedeniyle sahilde ne zaman tatile cıksam, valizime attıgım farlar bunlar benim. Aşırı güzel deniz,havuz asla akmadan sizi ısıl ısıl güzel bir görüntüye ulaştırıyor:)


Ülkemize yeni gelen çok fazla rengi olmasına rağmen ben sadece kendi zevkime uyanları tercih ettim. Bunlardan görüntüde gördüğünüz 5 renk yeni gelenler arasındayken kenardaki kavanozlarım eski renkler , ama yinede onlarında swatchlarını yazının devamında sizler için ekliyor olacağım.



Bu kez akıllılık ederek üstlerindeki stickerları cıkarmadım cünkü sonradan isimlerini asla bulamıyorum :) Yeni gelen renklerin ve bendeki renklerin swatchlarını sizin için ekliyorum. Kalıcılık, performans olarak çok beğendiğim bu krem farların yeni renklerinin gelmesine en çok sevinenlerden birisi de benim sanırım. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz :) 

Sizlere aşağıda tekli farların yeni renklerini ekliyorum.


1.Front Runner 
2. Socialite
3.Ground Breaker 
Bu üç renk yeni gelen ışıltılı renkler arasında yer alıyor. Bence her birisi yaza uygun ve strobing makyajlar yapabilmek için aşırı güzel farlar :) 

4.Urbanite 
5.V.I.P. 

Renkleri ise tamamen mat yapıda ve ten renginize göre belki baz olarak kullanabileceğiniz açık ten rengine sahipseniz de sür cık olarak yine kulanabileceğiniz renklerden. Şeftali ve krem tonlarına yakınlıklarını geldiğinde farkettim online çekimlerle farklılık gösterebiliyor :) 


6.Creme De Nude 
7.Pink Gold
8.On an On Bronze 
9. Creme De Rose 

Zaten ülkemizde bulunan ve benmde diplerini görmeye başladığım  krem far renkleri :)

Bu şekilde size faydası olabileceğini düşünerek hepsini göstermeye çalıştım. Umarım sizin için de faydalı bir yazı olmuştur. Sevgiyle Kalın:) 



BENZER YAZILAR

8 Yorum

  1. Bu minik color tattoolari aşırı sevimli ve kullanışlı buluyorum ben de çok öperim tatlım :)♡♡♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzel yorumun icin bebegmm öpüldünn😊♥️

      Sil
  2. Creme de Nude'u bitirmiştim, Creme de Rose ise bitmek üzere; her gün kullandığım far bazım kendisi :) Fakat diğer renklerini almamak için kendimi zor tutuyorum şu an! Ben de bayılıyorum bunlara çünkü! Güle güle kullan Merve'cim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok başarılılar çok teşekkür ederim Canım benm :)

      Sil
  3. Merhaba Mervecim emeğine sağlık❤️Ben yeni serinin performansını pek beğenmedim, göz kapağımda hiç belli etmediler renklerini ve aşırı çizgilendiler, eski seriden sevdiğim için almıştım ama biraz hayal kırıklığı oldu😞yine de arada kullanıyorum☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa sanırım göz kapagı yapısı ile ilgili cünkü bende eskilerine göre daha cok sevdim sanki bunlar daha kremsi ve yumusak gibi , belki benim göz kapagım kuru oldugu icim sevmiş olabilirim haklısın Canım 😊

      Sil