Wet n Wild Color Icon Eyeshadow Palette Incelemeleri


Merhaba , daha önce yazılarını yazdığım Wet N Wild Color ıcon paletleri tek bir yazıda toplamaya karar verdim. Detaylı okumak isterseniz diye de yazı arasında sizin için bağlantılarını eklemiş olacağım :) Hazırsanız yazının devamında buluşalım..
Öncelikle yorumlarımı , Swatchlarımı daha önceki yazılarımda eklediğim için tekrar eklemiyorum . Bu yüzden genel bir palet inceleme yazısı olacak elimdekiler hakkında , umarım faydalı olur :)
İlk palet olarak benimde Wet n Wild markasının ilk bu paletlerinin tasarımına geçtiğinde almış olduğum wET n Wild Rose In The Air far paletinden bahsedelim.



Tamamen sıcak tonlardan oluşan ABH Modern Renaissance Far Paletine muadil olarak gösterilen Rose In The Air far paleti incelemesini ve Swatchlarını buradan okuyabilirsiniz.




Mor tonlardan oluşan paletleri seviyorsanız , Wet n Wild V.I.Purple Far paleti incelemesini ve swatchlarını buradan okuyabilirsiniz.



Ve son olarak ABH Soft Glam far paletine muadil olarak gösterilen Wet n Wild My Glamour Squad palet incelemesini ve swatchlarını buradan okuyabilirsiniz.

Umarım sizin için hepsini bir arada bulabileceğiniz faydalı ama kısa bir yazı olmuştur:) Sevgiyle kalın..

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Bence de bu şekilde çok iyi olmuş; hatta başka palet aldıkça da burayı güncelleyebilirsin. Hepimiz için yararlı olur. Ellerine sağlık canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle canim benim , cok tesekkur ederim :)

      Sil