Wet n Wild My Glamour Squad Far Paleti İncelemesi


Herkese Selam , size uzun zamandır kullandığım aslında ülkemize bir kaç ay önce gelmiş olan yeni sayılabilecek bir far paleti incelemesi ile geldim. Wet N Wild My Glamour Squad Far paleti hangi paletin muadili, performansı nasıl birlikte inceleyelim istiyorum.
 Bu aralar getirdiği yeni ürünlerle fazlasıyla dikkatimi çeken Wet n Wild markasının far paletlerinin hem boyut olarak küçük hem de ünlü ve yüksek fiyatlı markaların muadilleri sayılabilecek renkli kozmetik ürünlerini incelemeyi ve denemeyi çok seviyorum. Bu paleti ise almışım ve kullanmaktan vakit bulup da size yazmamışım hemen biraz bahsetmek istedim. Yaklasık 2-3 ay öncesinde bir indirim ile 24 TL gibi bir fiyata almıştım. Renk olarak hem günlük hem gece makyajlarını kolayca çıkarabilecek tonlarda olmasından dolayı da hemen denemeye başladım.
Öncelikle palet içerisinde büyük panlara sahip iki adet ve bence en çok kullanılabilecek renkler yer alıyor. Üstteki acık rengi sabitleme veya geçiş rengi olarak kullanabilirsiniz ten renginize göre benim için ortalama bir geçiş rengi ve çok güzel bir far silgisi diyebilirim. İçerisinde 10 renk bulunuyor. 
Bunlardan 4 tanesi ışıltılı ve ıslak olarak kullandığınızda performansı çok çok artan renkler , ve 6 tanesi de mat yapıdaki renklerden oluşuyor.

Paletin renklerini sizin için muadili olan palet ile karşılaştırmanız için ekliyorum. Anastasia Markasına ait meşhur Soft Glam Paletine muadil olarak gösterilen bir ürün kendisi. Fakat renk sayısı olarak ondan tabiki eksik .. Yine de benzerliklerini düşünerek , ortadaki fiyat farkını da göz önüne alırsak güzel bir tercih olduğunu düşünüyorum.


Renklerin kullanışlı olması ve çantaya atılabilecek küçüklükte olması nedeniyle paleti yine diğer renk paletleri gibi sevmiş bulunuyorum. Bence fazlasıyla performans olarak güzel ve beklentimi karşılayan bir palet oldu. Swatchlarına gelecek olursak , koluma geçen renkleri göz kapağımda da elde edebiliyorum. Fırça ile her Wet n wild paleti gibi bu palet de yine tozutabilen bir palet ama renklerini verdiği için bunu sorun etmiyorum. Benim için biliyorsunuz tozutma çok problem değil :) Ama ışıltılı renkleri parmakla cok daha güzel transfer edebildiğinizi söyleyebilirim.


Siyah rengin özellikle fakeliner yapmakta, kirpik diplerinizi belirginleştirmekte muhteşem olduğunu söyleyebilirim. Elimin sürekli gittiği paletler listesine girmiş bulunuyor. Sizin bu palet hakkındaki düşünceleriniz neler benimle paylaşabilirsiniz :) Wet n Wild markasına ait diğer ürün incelemesi yazılarıma buradan ulaşabilirsiniz..  Bir sonraki yazımda görüşmek üzere ..Sevgiyle kalın..



BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Bu paleti ben de heyecanla aldım ama performansından çok memnun kalmadım ne yazık ki... tabii ki ABH Soft Glam'in fiyatına kıyasla çok üst performans beklememek lazım; ama, Revolution Velvet Rose palet de ABH'ye muadil ve Wet'n Wild'a göre, özellikle sedefli renklerin, performansı çok çok daha iyi. Wet'n Wild'ın paletindeki mat renkleri sevmiştim bu arada, özellikle siyahı çok iyiydi gerçekten. Ama benim asıl amacım sedefliler olduğu için hayal kırıklığı yaşadım :) Güle güle kullan, çok sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazında okumuştum sanırım haklısın Başak’cım Ama Revolution Velvet Rose’u nasıl atlamışımm ! En kısa zamanda onu da denemek istiyorum çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için seviliyorsun 😊

      Sil