Avon Glimmerstick Göz Kalemleri İncelemesi

Herkese Merhaba ,
Geçen gün elime ulaşan Avon Beauty Club ailesinden çok şık bir sürpriz olmuştu. Efsanevi göz kalemlerinden olan Glimmerstick'lerin 30. yıl dönümüne özel böyle güzel bir kit hazırlanmış. Ve içerisinde 3 adet Glimmerstick Göz Kalemleri vardı. Bende size lise ve üniversite yıllarımın efsanevi göz kalemleri gelmişken hemen anlatmak istedim :)
Ezgi Mola'nın oynadığı reklam filminde kullanılan 3 ayrı renkte göz kalemi gönderilmiş. 3 kalem de asansörlü bir tasarıma sahip. Kalem ucu boyutu olarak da her asansörlü kalem ucu boyutlarında olduğunu söyleyebilirim. Her gün kullanıyorsanız hemen bitebilir :)  Yapılarını zaten tanıdığım ve sevdiğim  bir ürün olduğu için sizlere hiç uzatmadan renklerden bahsetmek istiyorum.


Kit içerisinde 3 adet farklı renklerde kalem vardı. Bu renkler dışında Avon sitesini incelediğimde 5 renk daha olduğunu gördüm. Fiyat olarak da oldukça uygun olmasından dolayı aklımdaki diğer renkleri de deneyebilirim.  Elimdeki renkle ise sırasıyla ;
1.Twilight Spark (Işıltılı petrol mavisi)
2.Blackest Black (Kömür gibi simsiyah )
3.Khaki (Haki Yeşili ve Mat)

Özellikle Blackest Black yapısı bana diğerlerine göre daha yumuşak ve hatta krem gibi geldi. Yinede bu kremsi ve yumuşak ucuna göre kalıcılık konusunda çok başarılı .Özellikle kirpik diplerinizi gölgelemede rahatlıkla kullanabilirsiniz. 


Renklerden en çok sevdiğim ise tahmin ettiğiniz gibi Twilight Spark oldu. Aşağıdaki Swatchlarda her ne kadar ışıktan dolayı mor gibi görünse de aslında instagram da incelediğimizde petrol mavisine en yakın ton olduğunu söylemiştim :) Lakin renk maalesef ki ışık azizliğine uğradı :)


Almak isterseniz buradan online olarak alabilirsiniz. Avon sitesinden vereceğiniz siparişlerde bir temsilciye gerek duymadan evinize online olarak siparişinizi isteyebilirsiniz. Kullanım olarak kolay olmasından dolayı aklımdaki ürünleri online sitesinden sürekli yakaladığım kampanyalar ile kolayca alabiliyorum. Umarım faydalı bir yazı olmuştur sizler içinde.. Sevgiyle Kalın :)




BENZER YAZILAR

6 Yorum

  1. Wow çok hızlısın :)) Glimmerstick kalemler benim en sevdiklerimden ve yıllarca da kurumuyor. Kalıcılıklarını da çok seviyorum! Petrol mavisini de bu kadar seveceğimi asla düşünmezdim ama ona bayıldım! En kısa zamanda retro bir makyaj düşünüyorum :) Güle güle kullanalım, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benimm teşekkür ederim bekletmek istemedim çok sevdiğim ürünlerdi :) Gülerek kullanalım , seviliyorsun !

      Sil
  2. çok severim bu seriyi kahve rengini defalarca kullanmıştım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Füme renginide ben kaç adet bitirdim hiç hatırlamam kesinlikle katılıyorum :)

      Sil
  3. Aynı rengi çok sevmişiz güle güle kullan canim benim:)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel günlerde kullanalım bebeğim zevklerimiz bir ! Çok öpüyorum seni ♥️

      Sil