Avon Her Story Parfüm İncelemesi '#benimhikayem'


Herkese Merhaba ,
Sizlere Avon Beauty Club ailesinden gelen harika bir paketten bahsetmek istiyorum. Hazırsanız bu harika tasarımlı parfümü inceleyelim:)

Emekçi kadınların kadınlar gününe özel en anlamlı düşünce bence Avon markasına ait.. Yıllar yıllar önce kataloglardan parfüm ve dudak parlatıcısı seçtiğim günleri , çocukluğumu ve hatta anne günlerini hatırlatıyor bana .. Gerçekten Kadınların kendi ayaklarının üzerinde durabilmesini destekleyen , katalog satışıyla birçok evin ek gelirini sağladığından emin olduğum bir marka kendisi.


Ve annesi de bir Avon Temsilcisi olarak  bu yola başlayan Ezgi Mola'nın hayatına dokunuşunu anlattığı Her Story Edp 'nin bu şık kutuda tam da yaklaşan haftanın anlam ve önemine uygun halde sunulmasından dolayı çok mutluyum . Kutu öylesine güzel düşünülmüş , tasarlanmış ki bu kutuları atmaya kıyamıyorum:) 


Her Story Şişesiyle oldukça ilgimi çeken ve tasarım olarak çok beğendiğim bir yapıya sahip. Yani hem güçlülük ve asilliği temsil ederken aynı zamanda inanılmaz zarif kıvrımlarla özenle tasarlanmış . İçerik olarak ise tatlı kokuları seviyorsanız , BENİM GİBİ BAYILACAĞINIZDAN EMİNİM. Gerçekten çok beğendim.. ve kıyafetinize sıktığınızda oldukça kalıcı olduğunu söyleyebilirim.


Hayal kurmaktan vazgeçmeyin..

Mottosuna bayılarak yazıya devam etmek istiyorum. İçerik ve koku notalarından bahsedelim..
Pembe Biber , Mor zambak ve Paçuli notalarından oluşan bu parfümün her notası buram buram tatlılık içeriyor. Yani çiçeksi kokulardan hoşlanıyorsanız biraz ağır kalabilir ama benim için günlük olarak harika bir parfüm..


EDP olmasından dolayı oldukça kalıcı olduğunu söylemek mümkün.. Teninizde o kokuyu rüzgarla birlikte koku duyunuz yorulmadan zaman zaman size hissettiren ve tazeleme ihtiyacı olmayan bir koku .. Şişesinin zarif tasarımı ile kalıcılık ve miss kokusu birleşince favorilerim arasına girdi diyebilirim Her Story EDP İçin :) 

Sevdiklerinize ve kendinize de hediye almak isterseniz , buradan tıklayarak sitesinden online alabilirsiniz. Umarım faydalı bir yazı olmuştur sizin için . Sevgiyle Kalın :))





Bunlarda İlginizi Çekebilir;


BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Canım önce fotoğraflarına bakıyorum doya doya, sonra yazını okuyorum... ne güzel bir gözün var!! Bu parfümü ben de sevdim. Paçuli bir tık ağır ve iddialıdır; her ten de taşıyamaz. Benimse en sevdiğim notalardan ve bu parfümdeki kullanımına, pembe biber ve mor zambakla birlikteliğine de bayıldım. Sen de güle güle kullan, çok öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benimm çok ama çol teşekkür ederim ! Seninle zevklerimiz çok benziyor zaten güzel günlerde kullanalım !

      Sil
  2. Merhaba bu koku ciceksimi cunku içeriğinde pembe biber yaziyorda

    YanıtlaSil