Beaulis Magic Eyeshadow Palet İncelemesi


Herkese Selam ,
Bu kez sizlere bir koleksiyon ürünü olan Beaulis Magic göz paleti-highlighter ile geldim. Yılbaşı koleksiyonu olarak karşımıza çıkan ve iki rengi bulunan bu paletlerden tabiki ben yine bir Koç burcu olarak kırmızıyı tercih ettim.Bu renkler bana inanılmaz hitap ediyor açıkçası :) Hazırsanız inceleyelim :)



Öncelikle ambalaj olarak gerçekten tam bir yılbaşı konseptiydi. Hala raflardan kalkmadığı için de bence sizinde illaki dikkatinizi çekmiştir diye düşünüyorum. Palet Simli gibi ama plastik bir ambalaja sahip sanki bu içerisinde su dolu bir şekilde hareket edecek bir paletmiş izlenimi vermişti bana :) 
Boyut olarak küçük olmasından dolayı çantaya atılabilecek bir palet olmasının yanında aslında aynasının da var oluşu beni mutlu etti diyebilirim.
Palet içerisinde şampanya tonlarında ve sanki yüzünüze sürdüğünüz an parçalanacakmış gibi olan bir highlighter var ki etkisi cidden bam bam , yine de yapı olarak dökülmesini çok sevmediğimi söyleyebilirim. Farlara gelirsek ; Yapı olarak çok aşine olmadığımız bir glitter Gloss bulunuyor en baştaki parçalı simli olan ve içerisinde sarı-kahve yansımalar bulunduruyor. 


Işıltılı 3 adet far ve yine 2 adet mat far da palet içerisinde eklenmiş ve renklerini de buna bağlı olarak bence çok uyumlu bir birleşim olmuş. Renklerin isimsiz olması nedeniyle size alt sıra 3. açık renkten özellikle bahsetmek istiyorum. Çünkü göz kapağınızda farklı bir etki bırakıyor. Yansımasını cok sevmekle birlikte , ışıltısı tamamen ıslak bir görüntüye ulaştırıyor makyajı. Bu anlamda en sevdiğim renk oldu diyebilirim.

Swatchlarına baktığınızda ise en baştaki highlighter ve 2. sıradaki (üstten) bahsettiğim gloss bir far. Bu farı yine taban olarak kullanıp üzerine ışıltılardan da ekleyebilirsiniz. Yine de far bazı üzerine de ekleseniz bu gloss yapı bende bir süre sonra çizgilere doldu bu anlamda cok severek kullanmadım. Ama diğer renklerin performası şaşırtıcı derece de güzel. Beklentimin cok daha üzerine çıktığı için böyle uygun fiyatlı formülleri daha çok görmek istiyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz palet hakkkında ? Umarım faydalı olmuştur sizler için :) Sevgiyle Kalın...

BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Bu paletlerde epey gözüm kalmıştı ama Sebi paleti yeni aldığım için benzer tarzda başka bir palet almak istemedim... Ama güzelmiş renkler gerçekten, güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası o paletle cok benzer yapısı, bu yüzden katılıyorum canım sana :) Bu taşımaya daha uygun sadece o güzelliği var :) Teşekkür ederim !

      Sil
  2. çok şeker bir palet aklım kalmadı değil ama çok paletin olduğundan almadım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim evet başarılı bir palet olmuş :)

      Sil