Beaulis Retouch It Allık ve Far Paleti Relax Day İncelemesi

Herkese Merhaba
Sizlere son indirimde aldığım performans olarak yine beni şaşırtmayan uygun fiyatlı ürün kategorisindeki Beaulis markasına ait Retouch It Allık ve far paletinin incelemesiyle geldim. Renk ve tonlamalar olarak günlük ve kullanışlı bir palet olan Relax Day paletine daha yakından birlikte bakalım .


Paletin renklerine yakından baktığımda bana tonsürton makyaj için oldukça uygun bir palet olduğunu söylemeliyim. Allık renklerinin içerisindeki farlar ile uyumu harika .. Paletle makyaj yaptığınızda ise geceye taşımak için iki adet de orta koyulukta renkler yer alıyor. 
2 ışıltılı , 6 mat ve 2 adet de farklı tonlarda allık renginin olduğu paletin oldukça kullanışlı olduğunu söyleyebilirim.


Palet tüm Beaulis paletlerinde olduğu gibi yine aynasız ve şeffaf bir ambalaja sahip , böyle paletleri çekmeceden alıp kullanırken içini görme anlamında rahat bulsam da yine de seyahatlerde veya dışarda yanıma aldığımda illa ki bir ayna ihtiyacım oluyor :) 


Kalıcılık ve pigmentasyon anlamında Beaulis paletlerini kendi far bazıyla çok başarılı buluyorum. Bu paletin bana göre tek sıkıntısı biraz renk tonlarının birbirine yakın olmasından dolayı bir dezavantaj gözde cok farklı ve belirgin renkler elde edemiyor oluşumuz. Ama bence sadelikten yana olanların ilgi ve beklentisini ortalama düzeyde karşılayacak bir palet olduğunu düşünüyorum. Paletin fiyatını da göz önüne alırsak ki indirimde 16 TL civarı bir fiyata iniyor allık ve far renklerine göre oldukça performansı yüksek bir ürün oldu benim için.


Sol alttaki koyu kahve - mor olan renk palet içerisinde en en en çok ilgimi çeken renk oldu ve itiraf etmeliyim ki sadece o rengi denemek için aldım. Göz kapağınızda Swatchlarda göreceksiniz ki yanar dönerli koyu bir renk halini alırken aslında soğuk alt tonlu bir mora dönüşüyor diyebilirim.

Sağ taraftaki 2. ışıltılı renk olan Bronz ise gerçekten şahane bir renk .. Keşke bir kaç ışıltılı renk daha olsaydı diyerek iç geçirmiyor değilim ama yine de oldukça kullanışlı..


Paletin Swatchlarını sizler için sırasıyla aşağıda ekliyorum. 
Üstten 4. ve 5. renk paletteki allık renkleri ve bence onları da far olarak değerlendirebilirsiniz. Böyle yüz için kullanışlı paletleri daha cok seviyor olsam da bir soğuk alt tonlu kahve rengi de istedim palet içerisinde..


Sizler bu palet hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yorumlarınızı aşağıda bekliyorum . Umarım almak isteyenler için faydalı bir yazı olmuştur . Sevgiyle Kalın :)

BENZER YAZILAR

5 Yorum

  1. ben ilk geldiğinde solar energy paleti almıştım daha sonra pek bakmadım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslinda ilgimi ilk ceken palet o oldu sonraki de bu baska henuz benimde yok :)

      Sil
  2. Senin de yazdığın gibi, fikir olarak çok cici, sade makyaj sevenler için de fena değil; ancak, gerçekten renkler birbirine çok yakın... İndirimli fiyatı düşünülürse ok; ama, ben artık incik cıncık işime az yarayack ürün almaktansa, tek bir tane sağlam ürün almayı tercih ediyorum. Ancak, senden okuduğuma da çok sevindim; aklım kalmıyor değildi çünkü!!! Ellerine sağlık Merve'cim, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Başak ! Çok teşekkür ederim benimde şirin ürünlere karşı biraz kendimi tutmam gerekiyor ama denemeden edemiyorum🙈 :) Güzel yorumların için çok teşekkür ederim 😊

      Sil
  3. Hangileei allık hangileri far yardımcı olur musunuz gözüme zararı olmasıb

    YanıtlaSil