Cecile Keçi Sütü Özlü Koleksiyon İncelemesi _2_


Herkese Selam !
Cecile Keçi Sütü Özlü Ürünleri aylar öncesinde sizinle incelemiştik. Şimdi ise markadan yine harika bir paket geldi ve denemediğimiz diğer ürünleri de sizinle incelemek için hemen yazısını hazırlamak istedim. Hazırsanız başlayalım ;



Marka ve Keçi Sütlü Koleksiyon geçen sene Gratis'lerde satılmaya başladı . Burada olmayan 3 ayrı renklerden oluşan far paletleri de koleksiyon içerisinde yer alıyor. O paletleri merak ediyorsanız ;
Cecile Keçi Sütlü Ürün İncelemesi yazımdan okuyabilirsiniz.


Seri içerisindeki toz ürünlerden başlayalım istiyorum. Highlighterini daha önce ilk cıktıgında kendim almıştım . Bir süre ayrı ayrı renklerle hem far hem aydınlatıcı olarak kullandım sonra kırdığım için maalesef kendisini kaybettik :) Yeniden gelenler içinde yer aldığı için mutluyum.. Her üç ürünü de yazının devamında inceliyor olacağız:)


Ürünlerden ilk olarak rujların incelemesi ile başlayalım. Klasik Keçi Sütlü Stick rujlarından 06 Numara ve Keçi Sütlü Likit rujlarından 09 Numara..
 Stick rujun yapısına BAYILDIM . Matte olmasının yanında asla dudaklarınızı kurutmayan ve harika bir yapısı var. Nemli bir bitiş sağlıyor ve dudakları pürüzsüz gösteriyor.

Likit ruj ise ; Mat yapıda ama daha çok satin bir bitişe sahip gibi ve harika bir yaz rengi benim için... Aşağıda sizin için Swatchlarını ekliyor olacağım:)
Cecile Keçi Sütlü Stick Ve Likit Rujların Swatchları



Ve toz ürünlerle devam edelim ..





Pudrası kapatıcılık özelliği sayesinde tek de kullanabilir bir yapıda.. Eğer fondöten kullanmayı sevmiyorsanız bu pudra ile günlük tek kullanarak da özellikle yağlı ciltliyseniz seveceğinizi düşünüyorum. Oksitlenme problemi yok ve bence fondötenle kullanıldığında ekstra bir kapatıcılık da sağlıyor, sabitleme pudrası olarak da rahatlıkla kullanılabiliyor.

İçerik bilgisini merak edenler için 

Diğer bir ürün de bu toz allık.. İnanılmaz bşr pigmentasyona sahip o yüzden oldukça sakin ve yavaş uygulamanız gerekiyor. Güneşten yanmışçasına harika bir renk veriyor . Özellikle esmer tenler daha çok sever bence çünkü çok pigmentli yine de beyaz tenli iseniz çok çok hafif uygulama yapabilirsiniz. Kalıcılık konusunda oldukça başarılı 4-5 saat boyunca uçma yaşamadım :)


Veee aydınlatıcı! Hepsinin tek pan içerisinde toplanması uygulama açısından biraz zorluk yaşatsa da diğer renklerini far olarak çok seveceğinizden eminim. Ben en üstteki rengi aydınlatıcı olarak küçük bir karıştırma fırçasıyla uygulamasını seviyorum. 



Sizin için Swatchlarını aşağıda ekliyorum. Özellikle allık pigmentasyonuna bayılacaksınız eminim ki :)


Daha öncede kullandığım Cecile Keçi Sütlü Volume Maskaraya bakalım. Diğer yazımda da okursanız göreceksiniz ki çok sevdiğim bir maskara olmuştu. Ucunun kıl yapıda ve tombik olması sizi korkutmasın . Hacim konusunda içerisindeki minik kıllar da en küçük kirpiklerinizi kavrama konusunda oldukça başarılı bir maskara.. 

Bu maskaranın bir de Uzunluk veren silikon kıllı versiyonu var onu bir türlü bulamıyorum :) Bulursak onu da birlikte inceleyebiliriz fırçası konusunda oldukça dikkatimi çekmişti..
Fırça Yakından Görüntüsü


Son olarak ten ürünlerine geçelim biliyorum ki uzun bir yazı oldu :) 


Ürün şeffaf bir yapıda ve cildi fondöten öncesinde pürüzsüz bir görüntüye kavuşturuyor. Kalıcılık konusunda fondötenin özellikle burun kenarlarımdan belli süre sonra çıkmasını engellediğini gözlemledim. Aynı zamanda bence matlaştıran bir primer değil içeriğindeki protein sayesinde cildi nemlendiriyor ve içten sağlıklı bir görüntü sağlıyor.


Satin bitişli bir yapıya sahip fondötenin kapatıcılığı gerçekten çok çok başarılı. Cildime tüm ten ürünleri şuan için koyu gelse de bence yazın bronzlaştığımda tam olacaktır diye düşünüyorum. 
Bu fondöten cildinizdeki gözenekleri de gizliyor sanıyorum ki böyle bir vaadi aslında yok . Rengime tam olarak uysaydı şuan günlük olarak sürekli kullanacağım bir fondöten olabilirdi :) Işıltılı ve güzel bir bitişe sahip..


Özellikle krem olmadığını tekrar söylemek istiyorum :) Normalde BB Kremler zaten kapatıcıdır ama yine de bu ekstra fondöten özelliğinde ama çok nemli bir bitişe sahip. Yine yazın kullanacağım bir BB Fondoten olacağını düşünüyorum. Tek sıkıntımız şuan için renkler :))


İçerik bilgilerini merak edenler için aşağıya bu ürünlere ait içerik bilgilerini de ekliyorum..



Sizin için Swatchları da ekleyerek bu uzun yazıyı sonlandırıyorum:) Umarım sevdiğiniz ve merak ettiğiniz ürünleri incelediğmiz bir yazı olmuştur . Sevgiyle Kalın :) 




Bunlarda ilginizi çekebilir;


BENZER YAZILAR

3 Yorum

  1. Ben bu serinin kapatıcısını baya baya beğenmiştim; hatta sonra denemesi için arkadaşıma verdim, o da çok sevdi! Güle güle kullan hepsini canım, çok öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapatıcı geçen sene de severek kullanıp bitirmiştim kesinlikle kurutmayan cildimle iyi anlaşan bir ürün oldu çok teşekkürler Canımm!

      Sil
  2. kapatıcıyı beğenmiştim doğal duruyordu..

    YanıtlaSil