Cocosh She Messy Beauty ve Excellent Far Paletleri






Herkese Selam ,
Geçenlerde gelen Cocosh She paletlerinin renklerini instagramdan sizlere gösterdiğimde sayısız güzel msj aldım. Ve hemen sizi bekletmemek adına ön giriş bir inceleme yazısı yazalım istedim. Hazırsanız Messy Beauty ve Excellent Paletlerini İnceleyelim :)


Paletleri daha önce dediğim gibi geldiği gün sizlere instagramdan göstermiştim. Hala takip etmiyorsanız bence takip edin en yeni ürünleri oradan ilk kez paylaşıyorum :)

Cocosh Ailesinden harika bir Pr Paketi gelmişti. Bende size ilk olarak bir yazıda renklerini göstermek istedim. Henüz kullanma ve swatchlara zamanım olmadıgı için önden bir inceleme ile bu paletleri şenlendirelim:) Cocosh She markası hakkında sizlere de bir haberim var. Bazı Gratis mağazalarında satışa sunuldular ve bildiginiz üzere artık testerlar sayesinde rahatca deneyerek alabilirsiniz.


İki palet de uzun zamandır aklımda olan ve incelemelerini beğendiğim paletlerdi . Pembe renkte olan palet Messy Beauty ve 18 Renkten oluşuyor. İçlerinde Foil renklerin olduğu gibi , tamamen sıkıştırılmış pigmentler de bulunuyor. Hem özel gün için hem de günlük doğal makyajlarınızda kullanabileceğiniz şahane bir palet bence. 

Tasarım olarak seyahatlerde yanınıza alabileceğiniz kolay bir karton ambalaj olmasının yanında kocaman aynası sayesinde bence kullanışlı bir palet olmuş diyebilirim. Satış sitesinden bakmak isteyenler için buraya linkini bırakıyorum:)


Renklerin ve pigmentlerin enfes görüntüsünü size en yakın ne kadar gösterebilirsem o derece de eklemek istedim :) Tam benlik renkler ! Özellikle Demented ve Rose renk pigmentler mükemmel !

İçerik anlamında merak edenler için paletlerin içeriklerini aşağıya ekliyorum.


Bir diğer palet ise 30'lu efsane büyüklükteki Excellent Paleti ! Dış ambalajı simli bir kadife gibi olmasından dolayı çok şık , yine de benim gibi paletleri temiz kullanma takıntısına sahipseniz ne yaparsam yapayım o renklenmeyi önleyemedim :)


Paletin büyük olmasına rağmen bir aynası bulunmuyor yine karton bir ambalaj ile tasarımı yapılmış . Bu paletin en büyük özelliği içerisinde farklı tonlarda 25 ışıltılı ve mat renklerin yan tarafında bulunan 5 adet kare panlardaki renklerin hepsi tamamen kremsi ve Foil hatta alüminyum folyo parlaklıgına sahip olmaları ! Bu paletle çok iddaalı makyajlar yapabilirsiniz.





Paletlerin iki tarafına ait renklerin yakın çekimlerini ekliyorum sizin için. Yine ayrı bir yazıda swatchlarını inceleyeceğimizi belirtmek istiyorum. Bu arada kendi sitesinden almak isteyenler için linkini de bırakıyorum.

Bu palete ait içerik bilgisi de aşağıda yer alıyor.


Kısaca sizlere paletler hakkında ön bir bilgi vermek istedim. Yakın zamanda deneyeceğim bir dünya palet biriktiği için bunları da o sıralamaya alarak daha sonra incelemekte sabırsızım :) Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur. Sevgiyle kalın:) 

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Messy Beauty, Huda New Nude'a epey benziyor. Performansı da iyiyse güzel bir alternatif olabilir! Diğer paletin de renk çeşitliliğini, mat-sedefli-foil yapı karışımını beğendim. Swatchları merak ediyorum; güle güle kullan ikisini de, çok sevgiler canım!

    YanıtlaSil
  2. En yakın zamanda kullanmaya başlayacağım ve swatchlı bir yazı da gelecek Canım Başak’cım ♥️ çok teşekkür ederm ♥️

    YanıtlaSil