Essence Plumping Nudes Lipgloss İncelemesi (Dudak Dolgunlaştırıcı Lipgloss)


Herkese Merhaba , sizlere bu ara fazlaca ilgimi çeken ürünlerden olan bu dolgunlaştırıcı lipglosslar ile geldim. Essence markasına ait Plumping Nudes Lipgloss ..Peki nedir bu dolgunlaştırıcı lipglosslar ? Hazırsanız yazının devamında buluşalım :)


Dolgunlaştırıcı etki denildiğinde hepimizin bir kez daha dönüp baktığını biliyorum. Özellik bu sene daha çok görmeye başladığımız için mi bilmiyorum ama benim her markada oldukça dikkatimi çekmeye başladılar. Bu tür lipglossları özellikle yazın tercih etsem de bazı güneşli kış günlerinde de elim gitmiyor değil :) Bu kez stoklarını oldukça dört gözle beklediğim Essence markasına ait Nudes lipglosslarını denemek istedim . Bu ürünlerin özellikle nüde renklerde pigmentlere sahip olması . Yani tek başına da cok rahat kullanabilirsiniz.


İlgimi çeken 2 rengini de sizinle paylaşmak istedim. Yapı olarak incecik yapıda olsalarda o lipgloss yapışkanlığını sevmiyorsanız sanırım bunu da sevmeyebilirsiniz sonuçta yine Lipgloss :) Ama diğerlerine göre yapıları oldukça ince haldeler . Hatta ruj üzerinde de salçalı makarna yemiş hissi bırakmadıkları için günlük olarak kullanışlı buluyorum. Yapısındaki dolgunlaştırma özelliğini karşılayan sanırım biraz menthol benzeri bir şey var ki bu dudakları karıncalastırarak birkaç saatlik bir dolgunluk sağlıyor. Zaten o birkaç saat içerisinde tazeleme gerektirdiği için bence oldukça yeterli :)

Başka rujlarım ile de kullanmak amacıyla ben bu iki rengini tercih ettim. Özellikle XXL Charm rengi kesnlikle dolgunlaştırma etkisini gözle görülecek kadar 3 boyutta harika bir etki bırakıyor. Sizlere Swatchlarını aşağıda eklemeden önce , Watsons mağazalarında bulabileceğinizi söylemek isterim . İndirimsiz fiyatlarının 12 TL olduğunu düşünürsek oldukça kullanışlı ve denemeye değer bir ürün :)

Aranızda bu ürünü deneyenler var mı merak ediyorum :) Yine Essence markasına ait bir başka dolgun görüntü veren Lipglossu merak ederseniz diğer bahsettiğim yazıyı buradan okuyabilirsiniz :) Sevgiyle kalın..

BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. gloss çok kullanmadığım için bunlara bakmıyorum ama renkler güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende yeni yeni kullanmaya başladım ama bırakamıyorum şimdide çok teşekkürler :)

      Sil
  2. She's so Extra'da aşırı gözüm kaldı. Biraz Patrick Ta'dan isim çalmışlar gibi ama olsun :))) Rossmann'da rastlarsam bakıcam kesin. Güle güle kullan, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eminim ki çok seversin Canım benim :) İsim konusunda haklı olabilirsin ,bilgim yoktu benimde :) Teşekkür ederimm :)

      Sil