Flormar Midi Ruj Renkleri ve İncelemesi


Herkese Selam ,
Sizinle bugün Flormar markasına ait çantaya atmalık minik mi minik , Şirin mi şirin ! Renklerle Barbie bebek mini rujları inceleyelim istedim. 


Flormar markasına ait bu mini lipstickleri zaman zaman mağazaların kasa kenarında bulabilirsiniz. Normal rujların minyatürü olarak görünen ve bence renklerle tamamen yazı hatırlatan bu rujların yapılarından biraz bahsetmek istiyorum. Öncelikle inanılmaz nemli bir bitiş sağlıyor. Sadece ilk başta belki bazı renk veya bazı rujlara bağlı olarak minik bir elinizde swatchlamak gerekebilir çünkü bu tür liptsticklerin üzerince incecik bir erimesi gereken tabaka olabiliyor. Bunlarda sadece 1 renginde yaşadım o durumu ama genelde çoğu rujlarda olan bir özellik olduğunu söylemeliyim.
Seriye yeni katılan kahve renkleri henüz bulamasam da elimdeki renkleri sizinle paylaşmak istiyorum. Normal fiyatları 7-8 TL olan bu rujları çoğu zaman indirimde 2-4 TL arasında bulup alabilirsiniz. Ki bence de indirimli almanız daha mantıklı ..
Mini ruj olarak geçmelerine rağmen ben yaklaşık 10 kez kullandım ve hala bitmedi . Bu anlamda aslında mini olmasına rağmen baya kullanışlı olduğunu söyleyebiliriz. Dileğim aslında her marka için her rujlarını böyle mini lipstick halinde de satmaları :) Böyle minyatür rujları ciddi anlamda çok seviyorum:) 

Bu arada bu mini boy rujların büyük hali yok onu da eklemeliyim . Kahveli tonlarını da denediğimde onların olup olmadığı hakkında daha detaylı bir bilgi verebilirim.


Renklere baktığınızda cıvıl cıvıl eğlenceli makyajları ve yaz mevsimini hatırlatan bu rujları hem yapı olarak hem tasarım olarak oldukça sevdim. Gelelim kalıcılık konusuna sizii elbette bir kaç saat idare etse de yine de küçük bir tazeleme gerekiyor aşırı nemli bitişleri nedeniyle.. Ama öncesinde bir dudak kalemi geçerseniz hem tazeleme zamanına kadar çok parçalı durmayacak hem de aslında renklerini daha net alabileceksiniz.


Çekimlerimde özellikle yapay ışık kullanmadığımı ve swatchları buna göre değerlendirmenizi öneririm. Tabiki bu renkleri almak için dudak renginizi de eşitlemeniz gerekiyor. Yoksa pigmentli bir dudak yapısında ruj renkleri farklılık gösterebilir.


Işıklı ve bir miktar gölgeli alandaki çekimleri sizin için numaralarıyla birlikte ekliyorum. Yorumlarınızı merak ediyorum.




Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur ve severek kullanacağınız bir seridir. Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız beni mutlu ederseniz . Sevgiyle kalın :)


Bunlarda ilginizi çekebilir;





BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. 1, 2 ve 3'ü çok sevdim; kahverengi tonlarını da merak ettim doğrusu. Mini rujlar bizim gibi makyaj tutkunları için ideal bence! Keşke her marka çıkarsa :) Çok öperim canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi? Harika olurduu:) Keşke bebegim dileklerimiz aynı yönde çok öpüyorum :)

      Sil