Gold Beauty Yüz Temizleme Fırçası İncelemesi


Herkese Merhaba ,
Bugün sizlerle işlevsel olarak oldukça dikkatimi çeken manuel bir temizleme fırçasını anlatmak istiyorum. Cilt bakımı ve hassasiyeti hepimiz için çok önemli bu yüzden makyajımı temizlerken ve hatta normal peeling yaparken bile elimden bir süredir düşmeyen bu narin fırçayı birlikte inceleyelim.

Öncelikle fırça çeşitli mağaza ve marketlerde farklı versiyonlarda geliyor olsa da benimkinin markası Gold Beauty ve Cosmovera mağazasından aldım. Konya'da yaşayanlar için Cosmovera mağazası Zafer Meydanı - Bankamatiklerin yan tarafında kalıyor. İnstagramdan indirimini paylaştığım anda oldukça merak edildi ve benimle aynı anda alanlardan da memnuniyet msjları geldi. Bu yüzden aradığınızda bu yazıyı bulabilmeniz için yorumlarımı tekrar sizinle paylaşmak istedim.


Fırça tasarım olarak güzel düşünülmüş ve elinizin tam kavrayacağı şekilde dizayn edilmiş. Çift taraflı olmasından dolayı çok pratik bir kullanım sunuyor. Silikon bir temizleyici tırtıklı bölümü ile peeling yapabilir fırça bölümüyle ise maskelerinizi temizleyebilir yada yüz yıkama jeli ile makyajınızı temizleyebilirsiniz. Yüzüm hassas olmasına rağmen kılları ve silikon tırtıkları beni hiç rahatsız etmedi . Bu tarz manuel fırçaları kullanmayı sevdiğim için her akşam temizleme rutinimde kullanıyorum.





Silikon tarakların bulundupu kısımpeeling için çok kullanışlı. Peeling etkili bir yıkama jelinizi de yine bu taraf ile oldukça rahat uygulama yapabilirsiniz. Kan dolaşımını arttırdığı için hem masaj yaparken , hem de makyajınızı temizleyip cilt bakımınıza aynı fırça ile devam edebilirsiniz.


Arka tarafındaki kıl başlık ise oldukça yumuşak ve hepsinin muntazam bir şekilde kesilmiş olması incecik kıllardan oluşması hem temizleme jeli ve temizleme köpüğünüzün rahatça uygulamasını sağlarken yumuşak olmasın nedeniyle de köpür köpür temizlemenin keyfini çıkarıyorsunuz.



Kullanım olarak oldukça beğendiğim bu fırçayı Cosmovera mağazalarından 16.95 TL güncel indirimli fiyatı ile alabilirsiniz.
Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur .. Sevgiyle Kalın :)

Bunlarda ilginizi çekebilir ;






BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Kuzum ne kadar hassas olursa olsun, her akşam fiziksel bir temizleyici ile cildi temizlemek, cilt bariyerine zarar verebilir. Haftada 2-3 akşamla sınırlı tutuyorum ben Foreo'yu bile mesela :) Kıl tarafı da maske çıkarmak için çok uygun geldi bana, güle güle kullan!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa ! Dikkat edeceğim buna bilmiyordum açıkcası her akşam foş foş köpük çok hoşuma gidiyordu :) Sağol kuzum bilgi içinn !

      Sil