Golden Rose Nude Look İncelemesi


Golden Rose Nude Look Serisi 

Golden Rose Nude Look Kullananlar
Herkese Selam !
Sizinle bugün Golden Rose markasına ait Nude Look Koleksiyonunun incelemesini yapalım istiyorum. Nedir bu Nude Look ? Makyajsızmış gibi görünen ama oldukça fresh ve doğal bir görüntü sunan ürünleri birlikte inceleyelim.

Golden Rose Nude Look Kullananlar

Öncelikle ürünler tasarım olarak oldukça minimalist ve nuda tonlarda hazırlanmışlar. En çok göze çarpan özellikleri aynasız olmaları tamamı ve koleksiyondaki ürün sayısı olarak da oldukça sade oluşu .. 
Ürünlerden almadığım Nude Look stick rujları ve renkli nemlendiricileri vardı. Elimde oldukça fazla sayıda olduğu için koleksiyonda bunları denemek istedim ve çeşitli zamanlarda alarak koleksiyonu isteklerime göre tamamlamış oldum. Bu koleksiyon içerisinde neler var dilerseniz birlikte şimdi bakalım..

Golden Rose Nude Look Serisinde Neler Var ?


1. Nude Look Yüz Paleti 
2. Nude Look Pudra 
3. Nude Look Tekli Göz Farı 
4. Nude Look Maskara 
5. Nude Look Dudak Parlatıcısı 

Golden Rose Nude Look Yorumları

Golden Rose Nude Look Maskara Yorumu 

Ürünlerden en çok sevdiğim ve hemen stokladığım maskarası oldu. Kıl fırça yapısına sahip bu maskara akma dökülme yapmamasının yanında , ince ve cansız kirpiklere cok güzel bir kavrama sağlarken , uzatıp hacim veriyor. Oldukça simsiyah oluşu sayesinde de favorilerim arasında yerini aldı. Kesinlikle Kıvırma , hacim , simsiyah kirpikler tek maskarada toplanmışlar.

Golden Rose Nude Look Maskara Kullananlar

Kum saati formundaki fırça yapısı bana Loreal Paradise maskarayı hatırlattı. Ama açıkçası onun gibi 1 ayda kurumadığı ve yapısının bozulmadığı için bunu ondan daha cok sevdim ve her indirim zamanı yedekledim :) 

Golden Rose Nude Look Kullananlar

Bir diğer ürün ise bu oldukça sade görüntülü yüz paleti. Tek pan içerisinde birleşik olarak karşımıza çıkıyor. Tasarım olarak hepsi bir arada ve az yer kaplaması düşünülse de kullanım olarak beni bir miktar zorladığını söyleyebilirim. Ama ürünlerin oldukça hafif yapıda ve pigmentasyonda olması (Allık ve Kontur için ) kat kat arttırma olanağı sunuyor. Yani yeni başlayanlar için oldukça ideal olduğunu söyleyebilirim. Ve yine highlighter kısmı en sevdiğim bölümü oldu. Shimmer sayılabilecek yapıdaki ışıltısı yüzde heryere dağılarak rahatsız etmediği gibi cilde bam bam bir aydınlatıcı etkisi bırakıyor.

Golden Rose Nude Look Pudra  Kullananlar

Pudrası ise Kuru ve karma ciltlerin oldukça seveceği , pişirilmiş bir ince yapı özelliğinde , açıkçası pudralarla cok anlaşamayan beni çok mutlu etti. Hafif saten dokusu sayesinde cildinizi pul pul göstermenin aksine sağlıklı ve sakin bir ışıltıya kavuşturuyor. Maskaradan sonra en sevdiğim 2. ürün de bu pudra oldu diyebilirim.

Golden Rose Nude Look Göz Farı Kullananlar

Seideki 3 farklı göz farından benim tercihim en acık şampanya tonu ve bronz tonu oldu. Kesinlikle renkler bana gelin makyajını hatırlatırken oldukça soft ve sade makyajları bambaşka bir şıklığa dönüştüren bu ikili diyebilirim . Özellikle yazın az ve öz malzeme ile harika görünümler oluşturabileceğiniz iki ürün..


Son olarak bendeki numarası 03-Coral Nude rengi olan açık şefatli bir lipgloss önerim olacak. Bu lipglossu yine dudaklarınızı daha dolgun göstermek isterseniz , başka rujlarınız ile de kullanabilirsiniz. Ben hafif yapısını ve verdiği o yansımalı ıslak ışıltı görüntüsünü çok beğendim.

Golden Rose Nude Look Ürün Swatchları 


Aşağıda sizin için Swatchlarını ekliyorum. En üstte Pudra ve göz farklarının iki rengini , sonrasında dudak parlatıcısını , en son 3 'lü de de yüz paletinin Swatchlarını göreceksiniz.


Golden Rose Nude Look İncelem Swatch

Sizin bu koleksiyonda beğendiğiniz ürünler hangisi oldu ? Yorumlards benimle paylaşmayı unutmayın :) Sevgiyle Kalın :) 

Bunlarda İlginizi Çekebilir ;



BENZER YAZILAR

7 Yorum

  1. Nude severler için harika bir seri:)♡♡

    YanıtlaSil
  2. Benim gözüme ilk farları çarpmıştı; hatta Rose Gold rengini de almıştım; ama, sonra tekli farları çok kullanamadığımdan arkadaşıma hediye ettim. Yalnız, maskarasına hiç bakmayarak hata yaptığımı anlıyorum. Paradise'a benziyor ve hemen kurumuyorsa kesinlikle indirimlerde bakar olacağım! Teşekkürler güzel yorumların için, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farları ve diğer ürünlerde başarılı kuzum ama seriden ilk ne alırsın yada tek ne alırsın diye sorarsan maskarayı mutlaka denemeni isterm . Eminim ki çok beğeneceksin hala kurumadı 2 aydır:)

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten özenerek yazmışsın helal olsun çok güzel bilgiler edindim maskarayı mutlaka alacağım ��

    YanıtlaSil