Maybelline Color Sensational Stick Ruj Renkleri ve İncelemesi


Herkese Selam ,
Bugün sizlerle herkesin en az bir kez kesin denediği Maybelline markasına ait ruj incelemeleri yapalım istedim. Ben en favori renklerimi bir araya topladım sizin için hazırsanız bunlar hangileri yazının devamında buluşalım:) 




Öncelikle rujlar ambalaj ve tasarım olarak yılların efsaneleri benim için.. Çok asil ve çok güzel bir görsele sahipler.. Zaman zaman indirimlerle deneyerek sevdiğim ve sevdikçe de diğer renklerini heyecanla denediğim hatta Ülkemize getirdiği yenilikçi renkleriyle de kendilerini oldukça geliştiren bir seri Maybelline Color Sensational Rujlar..


Yapı olarak stick rujlar ile aranız pek fazla yok ise bu rujlar size stickleri sevdirecektir eminim ! Yapılarındaki kremsilik dudağınızı asla kurutmadan oldukça pigmentli yapısıyla homojen bir şekilde uygulama sağlıyor. Nemli bitişlerinden dolayı zaman zaman gün içerisinde tazeleme gerektirse de yine de günlük olarak vazgeçemediğim rujlarımdan diyebilirim.

Bendeki renkleri sizin için aşağıda ekliyorum . Swatchlarını da yine en alttta bulabilirsiniz..

Özelllikle Favorim olan 35 Steel Chic Rengini kesinlikle denemenizi isterim. İster kahve rujlarınızda ,ister daha sıcak tonlu rujlarınızla metalik bir etki yakalayabildiğiniz hatta hafif yansıması sayesinde dudaklara boyut kazandıran enfes bir renk ! 

Günlük favorilerimden en sevdiğim diğer bir numarası ise kesinlikle 630 Velvet Beige ve 373 Mauve For Me rengi ! Öylesine güzel ve doğal tonlar ki gerçekten her makyaja uyum sağladıklarını söylesem yanlış olmaz :)


Sizin tercihiniz bu renklerden hangileri ? Veya favorilerinizi benimle paylaşabilirsiniz. Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur . Sevgiyle Kalın :) 
Bunlarda Dikkatinizi Çekebilir;






BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Kesinlikle bu rujların yapıları bir harika! Benim favorim Velvet Beige; ama, Mauve for Me de aşırı güzel bir ton. Güle güle kullan hepsini!!! Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Favorilerim gercekten cok güzel renkler bende çok seviyorum canım , sende hep güzel günlerde kullann:)

      Sil