Mua Strobe-Glow Highlight Kit İncelemesi


Herkese Merhaba,
Bugün sizlere oldukça pratik bir ürün ile geldim. Hem kremsi hem toz aydınlatıcısını içerisinde bulunduran Mua markasına ait bir kit incelemesine hazırsanız başlıyoruz..


Mua markasını incelerken oldukça dikkatimi çeken bir ürün olmuştu Mua Strobe - Glow Highlight Kit'ten bahsetmek istiyorum. Minimal boyutlarda olan bu ürün aslında çift katlı ve tasarım olarak oldukça güzel düşünülmüş bir makyaj kiti olmuş. Rose ve aynalı ambalajın içerisinde iki katlı ve ilk katı tamamen toz - ikinci yani alt katı ise kremsi hatta köpük sayılabilecek yapıda bir aydınlatıcı..


Mua Strobe -Glow 1. Kat Toz Aydınlatıcı 


Mua Strobe Glow 2. Kat Krem Aydınlatıcı 


Ürün yapı olarak aslında toz ve kremsi olmasından dolayı bence hem sabitleme hem kalıcılık açısından değerlendirdiğimde oldukça başarılı olduğunu söyleyeblirim. Hatta krem-köpük formundaki yapıyı alt baz olarak kullanıp üzerine toz olanı uygularsanız daha çok seveceğinizden eminim.  


Pink Luster Rengi bendeki rengi ve sanırım bir adet de şampanya tonlarında farklı bir rengi var. 
Kalıcılık olarak iki ürünü birlikte kullanırsanız yaklaşık 8-10 saat abartmıyorum cok rahat sabitleniyor ve kalıyor. En sevdiğim bir başka özellik ise kremsi bölüm sürdüğünüz anda pudralaşarak sanki toz gibi sabitleniyor ama ıslak ıslak görünüyor . Kısaca Transfer olmuyor hiç bi yere:) 


Swatchlarında üstteki hafif görünen renk toz aydınlatıcı kısmı alttaki ise kremsi aydınlatıcı .. İkisini karşılaştırdığımızda alttakinin dağılımının daha homojen olduğunu söyleyebilirim ama ikisinin birleşimi gerçekten şahane.

Sizden deneyenler var mı ? Yorumlarınızı aşağıda bekliyorum. Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur :) Sevgiyle kalın ..

Bunlarda dikkatinizi çekebilir;



BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Yalnız tasarım olarak nasıl güzel, al vitrine koy yani! Bayıldım!! Renk olarak da tam bir açık ten aydınlatıcısı, şahane... güle güle kullan canım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Başak’cım ! Bende bayıldım ve çok kullanışlı teşekkür ederimm :)

      Sil
  2. denemedim ama görüntü olarak gayet güzel görünüyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevebilirsin , Çok güzel bir ürün bence :)

      Sil