Revolution Foil Frenzy- Fusion Far Paleti İncelemesi


Herkese Merhaba !
Sizlere Foil far paletlerinden Revolution markasına ait Foil Frenzy -Fusion incelemesiyle geldim. Bronz far aşıklarının bir kez daha aşık olacağı bu paleti gelin birlikte inceleyelim:)




Paletin renklerine bakarsak , bronz ve ağırlıklı olarak toprak renklerinin hakim olduğunu görüyoruz. İçerisinde pembe ve kızıl renkler ile de sıcaklık katıldığını söyleyebilirim. Revolution Reloaded serisindeki paletlerin tasarımında olan bu palet yapı olarak onlardan tamamen ayrılıyor. Foil renkleri içeren ve 15 renkten tamamının kremsi foillerden oluştuğunu söyleyebilirim.

Açıkcası paletin tamamı iddaalı makyajlar yapmak için oluşturulmuş ve kesinlikle yanında mat ekstra bir palet ihtiyacı doğuyor. Pigmentasyon olarak ciddi anlamda zirveye ulaştığını söyleyebilirim. Ancak paletteki renkler kesinlikle ıslak kullanılmaması gereken renkler , Neden böyle düşündüğümü yazının devamında sizinle paylaşacağım.

Paletin renklerine daha yakından bakalım. Dediğim gibi tamamen kremsi farlar olduğu için en iyi uygulamayı parmaklarınızla alıyorsunuz. Dokundugunuz anda jel farlar gibi bir miktar çökme oluşabilir panlar konusunda dikkatli kullanmak gerekiyor çok kremsi... Ve buna bağlı fırçayla asla bir sonuç alamadım. Yine ıslak olarak kullandığımda yani swatchları yaparken ıslak mendil ile elimi silip yeniden farları almaya calısırken maalesef dökülme ve parçalanmalar oldu. Bu anlamda özellikle elleriniz kuru iken farları kullanırsanız çok iyi sonuçlar alabilirsiniz.

Yapı olarak Revolution farlarındaki yapıların çoğundan bağımsız ve farklı yapıda geldi bana. Bir o kadar da diğerlerine göre oldukça yüksek performansta tabi kullanım konusunu bilmek gerekiyor.


Palet içerik bilgisini görmek isteyenler için aşağıda ekliyorum..


Paletin swatchlarını da tüm renkler ile aşağıda ekliyorum. Benim için fazlasıyla güzel ve kullanışlı bir palet oldu. Kalıcılık konusunda baktığımda 5-6 saat sonra göz kapaklarında bazsız kullanımda birikmeler olabilir. Özellikle yağlı bir göz kapağına sahipseniz bir baz ve sonrasında sabitleme yapmanızı öneririm aksi takdirde kremsi ve yağlı özelliğiyle bir süre sonra kapaklarda birikme yaşayabilirsiniz.


Verim alamadığım ve ıslak olarak kullandığım 4 renk farı daha sonra kuru olarak tekrar swatchladıgımda aşağıdaki görüntüyü elde ettim. Swatchlarda nasılsa göz kapağınıza aynı rengi cok rahat veren Foil paletlerden..


İçerisinde farklı yansımalı bir tane renk bulunuyor. Bu renkte içerisinde yeşil ve kızıllık içeriyor Swatchlarda farklı ışıklardaki renklerini daha yakından görebilirsiniz. Mat bir far ile rahatça kullanabileceğiniz bu tamamı foil far yapılarını almak isterseniz Watsons mağazalarından veya online sitesinden alabilirsiniz. Fiyat olarak normalde 79 TL civarında bir ücrete sahip fakat sürekli olan indirimler ile 50 civarına (benim aldığım gibi ) alabilirsiniz.

Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur. Sevgiyle Kalın :)

Bunlarda ilginizi çekebilir;




BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Renkler ve pigmentasyon cayır cayır yalnız!!! Tüm foil far ihtiyacını çözeiblir insanın :) Güle güle kullan Merve'cim ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesnlikle yanında mat bir paletle efsane görünümler oluşturulabilir canım benim ! Çok teşekkür ederim 😊

      Sil