Revolution Foil Frenzy Palet İncelemeleri _Fusion- Creation_


Herkese Merhaba !
Sizinle bugün iki adet far paletini ön inceleme yapalım istiyorum. Revolution markasına ait Türkiye'de yeni sayılabilecek Foil Paletler !
Yazının devamında buluşalım:)
Yazının ilk başında bu Foil Far nedir ?
Neden kullanılıyor biraz bundan bsehdelim istiyorum.
Folyo göz farı olarak düşünebiliriz bu yapıdaki pigmentleri .. Parlak ve metalik bir görünüm oluşturmak için uygulamadan önce ıslanan göz farıdır. Bazı farlar bunu ıslatmadan direkt olarak verebilir ki Revolution foil paletler tam olarak bu kavramı karşılıyorlar. Bazılarında da ışıltılı renkleri ıslatarak bu yapıyı elde edebiliriz... Uygulaması ise normal bir göz farınızı nasıl uyguluyorsanız o şekilde uygulama yapabilirsiniz. Folyo göz farı oldukça dramatik olabileceğinden diğer makyajınızı minimumda tutmak iyi bir fikirdir.


Ve Revolution markasına ait indirim zamanlarında 41 ve 69 TL civarında değişen Foil yapıdaki farları isimleriyle ve renkleriyle inceleyelim.
İlk olarak Revolution Foil Frenzy- Fusion  Far Paleti yazımı hala okumadıysanız bence Swatchlarını görmek için bu yazıdan sonra da ona da geçiş yapabilirsiniz.

Seride Foil yapıdaki iki paletten ;


İki adet palet yer alıyor.



İlk olarak Foil Frenzy Fusion palete yakından bakalım istiyorum. Bu paleti bir önceki yazımda zaten incelemiştik. Yine de toparlamak amacıyla 15 Renkten tamamı parlak alüminyum folyo görüntüsünde göz kapakları ve iddaalı makyajlar için birebir...







Paletin tonları gerçekten tam olarak bana hitap eden renkler diyebilirim..

Diğer paletin ( Revolution Foil Frenzy Creation Far Paleti ) renklerine baktığımızda ise Beyazdan - Siyaha farklı tonların bulunduğu 15 adet foil renkten oluşuyor. Özellikle siyah renkteki foil farı diğer yazımda inceleyebiliriz diye düşünüyorum.

Bu palet ve diğer palet arasında bir karşılaştırma yaparsak ;
 3 rengin neredeyse birebir aynı olduğunu söyleyebilirim. Yani ilk paleti fazla bronz bulan kesim buna da şans verebilir diye düşünüyorum.




Her iki palet içinde Revolution Reloaded tasarımında olduğunu ve aynasız bir tasarımla şeffaf ambalajda geldiğini görebiliyoruz. Bu aynasızlık sorunu benim için küçük bir ayrıntı olsa da çekmecede hangi paletin ne renkler içerdiğini görebilmem açısından artık sevdiğim bir durum olmaya başladı. Bu seriye ait tüm paletlerin ise aynı tasarımda olması biraz yine de keşke farklı olsaydı diye iç geçirmeme neden oluyor.


Yakından görüntülerini de sizler için bırakıyorum. Diğer yazı da ise Creation Far Paletini sizler için inceliyor olacağım. Umarım faydalı bir yazı olmuştur sizin için .. Sevgiyle Kalın ..


Bunlarda İlginizi Çekebilir;






BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Sırf foil içeren paletler benim için çok kullanışlı olmuyor ama bir kaç mat renkle kombinlemek için başarılı olmuş bunlar :) güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanında bir paletle kullanabilir ancak sana katılıyorum canım tek başına kullanmak için çok iddaalı benim içinde :) Seviliyorsun !

      Sil