Revolution Hediye Palet İncelemesi _You Are The Revolution Eyeshadow Palette


Herkese Merhaba !
Paylaştıgım anda msj yağmuruna tutulduğum hediye ve sizlerin deyimi ile 'Bedava' palet incelemesi geldi :) Bu paleti nasıl ücret ödemeden aldım , performansı nasıl , satışı var mı ? Hepsi yazının devamında sizleri bekliyor:)

Öncelikle beni hala instagramdan takip etmiyorsanız buradan takip etmenizi öneririm. Anlık bu şekilde hediye ve kampanyalı ürünleri oradan anında ekliyorum :) Bu palette o kampanyalardan birine ait :) Revolution markasına ait Watsons Online sitesinden alacağınız 2 üründe bu palet zaman zaman sepetinize ekleniyor. Ve yine o ürünlerde bir limit sınırlaması bulunmamakta ve ben Paleti merak ettiğim için 2 adet 7.95 TL eyeliner almıştım :) Alır almaz sizinle yazısını paylaşmıştım . O yazıma da buradan ulaşabilirsiniz hangi ürünler ne kadar bir alışveriş yazısı .. Bu paletin satışının olmamasından dolayı da bence bu tür kampanyaları değerlendirebilirsiniz. Stoklarla sınırlı oldugu için eli çabuk tutmak da önemli :)
 Gelelim Paletin renklerine ;


Palet içerisindeki tüm renkler ışıltılı ve tamamen sıkıstırılmış bir pigment gibi .. Bazıları kremsi iken bazıları ise çok yoğun ve ıslak kullanımda tamamen Foil renklere dönüşüyor. Aşırı yüksek performanslı buldum ürünü ve iyiki almışım dedim. Çünkü Revolution Ürünleri zaten yüksek performansta iken bu palet ekstra güzel bence... 

Asla kalıcılık konusunda sorun yaşamadım . Çok güzel bir tamamlayıcı palet oldugunu söyleyebilirim. 8 renk içerisinden bana hitap etmeyen tek renk Gold rengin tonu maalesef onu sevemedim :)
Diğerleri ise çok başarılı , sizlere swatchlarıyla aşağıda ekliyorum.


Renkler gördüğünüz gibi pigmentasyon olarak çok başarılı :) Ben bu palete bayıldım , ya siz ? Umarım faydalı olmuştur :) Sevgiyle Kalın..



BENZER YAZILAR

3 Yorum

  1. Palet gerçekten çok başarılıymış, o gold tonu renk hikayesine pek uymasa da, sürpriz bir renk bence. Kahve ve hardal tonlu makyajları patlatmak için kullanılabilir. Güle güle kullan, çok öperim seni!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Başak’cım :) Evet belki başka bir look için kullanılabilecek bir renk yine de bir süre elim gitmeyecek gibi 🙈♥️ Çokca öpüyorum seni !

      Sil
  2. Özellikle sağdan üç renge bayıldım kuzucum:)

    YanıtlaSil