Revolution Reloaded Fundamental Eyeshadow Palet İncelemesi


Herkese Merhaba ,
Sevgililer günü indirimi hazır başlamışken size hemen bu yazıyı yazmak istedim . Almak isteyenlere eminim ki güzel bir tercih olacaktır :) Revolution Reloaded Paletlerinden Fundamental Palet sizinle :) Hazırsanız inceleyelim..

Daha önce Revolution Reloaded serisinden Affection palet incelemesiyle başlamıştık bu dosyaya ve onu çok sevdiniz :) Bende dedim ki neden olmasın hemen yeni bir inceleme hazırladım. Tasarım olarak yine Reloaded paletlerle aynı karşımıza çıkan bu paletin renkleri Affection kadar kuru bir yapıda değiller bu paletteki genel olarak tüm ışıltılı renkler kremsi yapıda hatta bazı renklerin sanki sıkıştırılmış pigment gibi olduğunu söyleyebilirim. 

İçerisinde bu kez tamamen ışıltılılar değil 4 adet mat renkler de eklenmiş. Bir tanesi orta koyulukta olan kahverengi ve iyiki unutulmamış çünkü makyajı biraz derinlik katmada oldukça iş görüyor.Yine de çok pigmentli olduğunu söyleyemiyorum çünkü ışıltılı renkler çok daha başarılı yapıdalar..


Beni içlerinde tek üzen renk şeftali tonlardaki mat rengi oldu . Görselden göreceksiniz ki far ufak bir ıslak fırça darbesiyle ki yanlışlıkla yaptım bunu kendini kitledi ve taşlaştı. Diğer renkleri çok rahat ışıltılı olarak kullanabilirken çok seveceğim renkten biraz performansını almış oldum :) 


Fakat ışıltılı renkler gerçekten çok beğendiğim yapıları ile o fara olan üzüntümü unutturdu. Kalıcılık konusunda ortalama bir palet sizi 5-6 saate yakın götürebiliyor ve far bazıyla bu süreyi uzatabilirsiniz. Kullandıgınız ışıltılı renk göz kapağınızdan uçup gitmiyor bu anlamda çok başarılı..

İçeriğini merak edenler için aşağıda ekliyorum :)


Renkler benim için çok başarılılar içerisinde pembe tonlardan ,şeftaliye ,şampanya tonlardan ise bronza bir çok farklı birbirine yakışan tonlar içeriyor. İndirim zamanlarında Watsons Mağaza veya online sitesinde 25-30 TL civarına düşebiliyor . Yakında Sevgililer günü indirimini bu anlamda değerlendirebilirsiniz.


Swatchları gördüğünüz gibi :) Siz bu palet hakkında ne düşünüyorsunuz ? Revolution Reloaded serisi incelemelerine devam edelim mi ve diğer paletlerin yazılarını buradan inceleyebilirsiniz. Umarım faydalı ve sevdiğiniz bir yazı olmuştur . Sevgiyle kalın :) 

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. BU da çok tatlı bir monokrom paletmiş; zaten Revolution Reloaded severim :) Taşlaşan farın üstüne şeffaf bant yapışıtırıp çek bir kaç kez; o üst tabakayı alıp altından düzgün far çıkmasını sağlıyor :) Güle güle kullan canım, öperim çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yöntemi biliyordum ama nedense uzun zamandır hiç denemediğim için unutmuşum ! Harikasın hemen farımı düzeltmeye gidiyorum :) Çok teşekkürler canım :)

      Sil