Rose Diamond Eyeshadow Palet İncelemesi


Herkese selam ,
Bugün sizlere ilk kez denediğim bir markadan bahsetmeye geldim. Açıkçası far paletlerinin renkleri ilk görüşte heyecanlandırdı isterseniz paleti yakından inceleyelim:)

Öncelikle Cosmovera mağazalarındaki alışverişim sırasında kasa kenarında gördüğüm ve gerçekten renkleriyle beni çeken bir palet olduğunu söylemeliyim. Rose markasını ilk kez denedim ve açıkçası beklentimin üzerinde çıktı bu palet için yazıyorum :) Diğer ürünleri nasıldır , performansları ne kadar iyidir bilemem ama bu palet gerçekten beklentimin üzerinde ve beni renkler konusunda heyecanlandırdığı için dün aldım bugün denedim ve gece de size yazısını yazıyorum :)


Paletin renklerine baktığımda tamamen ışıltılı 10 renge sahip. Palet numarası ise bendeki 1 numara ama sanıyorum ki diğer renkleri de yani 2-3 no'Lu paletlerde birbirine benzer renkler bulunuyor bunu instagram takipçilerimden öğrendim.


Palet kalıcılık ve performans açısından bugün bazsız kullanımda yaklaşık 6 saat göz kapaklarımda uçmadan kaldı diyebilirim. Panlarının normalden büyük olması güzel bir özellik ve tasarım anlamında tek eksi yan aynasının olmaması benim için.  Fiyat olarak da uygun sayılabilecek bir palet bence benim aldığım mağazada fiyatı 24.95 TL 'ydi :)

Günlük tonlarda hafif ışıltılı ve sür cık bir palet arayışınız var ise bence bakılabilir bir far paleti.Kremsi ve toz arasında bir formül var en iyi sonucu kesinlikle parmak ile alabilirsiniz fırça da parçalanabilir özellikte :)


Palete ait tüm renklerin Swatchları yukarıdaki gibi :) Bence denk gelirseniz en azından tester üzerinde bir deneyebilirsiniz. Sizden bu markayı kullanan ve önerdiği ürünler olanlar varsa yorumda buluşabiliriz. Umarım güzel bir yazı olmuştur sizin içinde. Sevgiyle kalın..




BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. görüntü olarak çok güzel böyle paletlerde tek sorun bütün renklerin göze sürdüğümde neredeyse birbirinin aynı gibi görünmesi o nedenle Kadıköy'de falan çok gördüğüm halde almıyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bazı renkler göz Kapağında da aynı renk oluyorlar 2 renkte yaşadım sadece yine de günlük ve sür çık makyajlar için güzel olduğunu düşünüyorum :)

      Sil
  2. Renkler çok cici, benim yine "paletlerde mat renk de olmalı" engelime takılsa da özellikle genç yaştaki makyajseverler için çok zarif makyaj çıkaracağına eminim :) Güle güle kullan Merve'cim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum sana canım benim sade ve fresh makyajlar için ideal benim içinde günlerdir kolaya kaçma nedenim oldu palet :) Çok naziksin ♥️

      Sil