Sevgililer Günü İndirim Alışverişi (Watsons - Gratis)


Herkese Merhaba : Bir sevgililer günü indirim yazısından selam ! Bu indirimde öylesine güzel yeni ürünler gelmişti ki hem koleksiyon hem de yeni paletlerin Türkiye'ye gelmesine cok seviniyorum. Bende biraz kendimi şımartmış olabilirim :) Hazırsanız incelemeye başlayalım:)

Wet n Wild Yine Mega Halo adlı bir koleksiyon ile kalbimizi kazandı. İndirim zamanı almış olmama rağmen normal fiyatlarının 50 TL olması biraz naptınızzz dedirtse de indirimde 33 TL civarına benimle dönenler arasında bu ikili oldu. 


Revolution markası ise Watsonslar'a yeni koleksiyonları bu ay getirdi. Henüz her mağazaya dagılmış olmasa bile bazıları mağazalarda bazıları da online üzerinden satışa sunuldu. Benim ise 2 ayrı mağazadan aldığım paletler ise normal fiyatı 99 TL olan indirimde 69 TL'ye benimle gelen Roxi Yüz Paleti ve Yine dört göle beklediğim ; Forever Flawless serisinden Allure adlı far paleti ! İkisi de muazzam güzel aşağıda sizin için paletleri ekliyorum.





Tasarım olan Roxi paletin enfes olduğunu söylemem gerekiyor ! Tamamen yine ayna ambalajlı Roxi Yüz paleti içindeki renkler de bir o kadar kullanışlı benim için :)



I Heart Revolution markasından ise dört gözle beklediğim ayıcıklı paletler Yani Toy Factory / Teddy Bear far paletleri ülkemize 4 rengiyle geldiler. Bunları da yine online üzerinden indirimli olarak 69.95 TL'ye almış oldum. Koleksiyonluk ve harika parçalar oldugunu söyleyebilirim performansları tahmin ediyorum ki çok güzeller ama bakalım denemek lazım :) 


Teddy Bear Paletlerden ise en dikkatimi çeken tabiki Rose Gold olan ve Pink far paleti oldu. Öylesine minnak ve minnoş tasarımlılar ki ; Gerçekten bir koleksiyoner iseniz bence bunlar koleksiyonda mutlaka olmalı diyebileceğim paletlerden :)




Bu yaz rengarenk paletlere takmış durumda oldugum icin gelecek yazda sanırım aynı içgüdü ile ilerleyeceğim bu yüzden renkli palet bir süre elimden yine düşmeyenler arasına girecektir diye düşünüyorum.

Bu paletleri ve ürünlerin hepsini daha önce yaptıgım arastırmalar sonucunda video ve blog yazılarından yakından takip ettiğim için denemek istedim. Performansları cok begenilen ürünler olmasının yanında bende sizinle incelediğimde hepsine ait swatchlar ve detaylı bilgiler sonraki yazılarımda elbette gelecekler :)


Umarım hoşunuza giden bir yazı olmuştur ve keyifle okumuşsunuzdur :) Merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz herşey için yorumda buluşabiliriz :) Sevgiyle Kalın:)

Bunlarda ilginizi çekebilir:


BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Paletlerin hepsi nefis görünüyor, bayıldım. Ama favorim Roxi yüz paleti oldu. Ona denk gelirsem bir bakarım mutlaka. Ayıcıklı paletler de çok minnoş görünmelerine ve makyaj masamda olsun da isterim; ama, içini pek kullanışlı bulamadığım için çooook iyi inmesi lazım fiyatının ^_^ senin her birine özel yazılarını merakla bekliyorum, çok öpüyorum!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemek icin bende cok sabırsızım canım benim , gercekten cok güzeller Roxi yüz paletini seveceginden eminim çok teşekkür ederim !

      Sil
  2. ben bir tek allure paleti beğendim.. ayıcıklar evet çok şirin ama çok kullanamam ben onları o nedenle almayı düşünmüyorum.. güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onları bende ne zaman kıyıp kullanacagımı merak ediyorum :) Çok teşekkür ederim Allure’yi sevecegini düşünüyorumm ! Çokca öptüm :)

      Sil